Momtobe -> RE: Decembrski biseri 2009 (29.8.2010 22:42:48)
|
obroki - mi jih mamo kar precej :) zajtrk (tam okol 8ih) - mlečna kašica malica - sadje kosilo - zelenjava z mesom/krompirjem/rižem/kuskusom/polento ... malica- nekaj malega, kakšna skuta ali kaj podobnega večerja - flaša mleka z par žličkami kašice (tam. okoli 160 ml) ponoči še vsaj 2x-3x spije tam ene 120 ml mleka. obrokov je sicer veliko, ampak količinsko ne poje veliko. pipika ... če ti bo zmanjkalo mleka mu čez dan ponudi dodatne mlečne obroke (kašice), če ga nočeš navajati na cucelj. če pa bo ponoči lačen, mu boš pač mogla dat flašo AM. no ja, vsaj naš ne j* čaja 5%, če je lačen :D. seveda stres lahko preneseš na otroka, sej so ful dojemljivi. predvsem pa lahko na ta račun zgubiš mleko. žal ti ne znam svetovati, kako ta stres zmanjšaj na minimum, ker bi tut meni blo ful hudo, če bi mogla sedaj v službo. samo ne sekiraj se, če boš izgubila mleko. ene smo ga že kmalu po rojstvu, pa našim [sm=duda.gif] nič ne manjka. avtosedež - smo nabavili romer king plus amando :). tamau je kr zadovoljen. drugače pa se mali že plazi okoli - po koleniih, včasih z ritjo v luft in obrazom zakopanim v tla, itd. [sm=smiley36.gif], jok - glede na to, da naš [sm=duda.gif] zelo redko joka, sem opazila, da joka samo ko so zraven drugi dojenčki [sm=zmeden.gif], dokler so tiho še gre, če pa kateri zajoka ali zavriska ali zagodrnja naš pade v jok [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. ne joka, ko zraven prlaufa gigantski nemški ovčar in na ves glas zalaja (da še meni skoraj uide), ne joka pri 150 kilskih stricih, pri tujcih ... a ko pride zraven 1 leto stara punčka in zavriska začne jokat ko dež [sm=jezicek.gif]. naš pogumni fant! D
|
|
|
|