jana84 -> RE: II pričakujemo februarja 2010 (11.2.2010 16:44:53)
|
joj, punce...kaki seznam...To se mi pa čist nič ne dopade...En teden me ni na forumu, pa je vse modro...To se ne dela tako...Je treba v roza barvat, pomoje se je BOSTINA zmotla pr barvi, kaj ne? En velik [sm=smiley31.gif] vsem, ki jih je obiskala [sm=hudicek1.gif]...Nimam kaj rečt, ker vem da besede ne pomagajo dosti...Srčno upam, da se čimprej pobereste, postavte na noge in v nove boje. Kaj pa drugega ostane, kaj ne? S* tebi pa en velik [sm=bravo.gif] za [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]...Verjetno res težko pričakovan, kaj ne? Upam in ti želim, da bo tokrat vse v redu s pikico in se oktobra meseca veseliš otroškega jokeca... No, mi smo že malo ozdravli. Danes je naš razgrajač brez vročine, seveda posledično temu tudi siten kot driska in tako nagaja, da ni še nikoli...Mu je pomoje že mal dolgcajt sam mamo doma gledat...Sej jutri gre pa v vrtec, da si jst mal odpočijem [sm=smiley36.gif]... Pr meni je stanje za enkrat še nespremenjejo...ene dva dni nazaj me je nekaj špikalo po trebuhu, ampak zelo malo...Upam, da smo kljub bolezni in prehladu dovolj [sm=sloncek.gif], da bomo konec tedna zagledali kakšen [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]... Tako, zdaj pa grem pogedat, če nista mojedva moška bajte vrgla okrog, ker slišat je bilo že tako...
|
|
|
|