marta82 -> RE: Mariborčanke IX. del (19.2.2010 21:37:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Če se ti slabo počutiš tam, premalo cenjeno, potem je pa to druga pesem ja...ker v strežbi ni tako težko najt druge službe. Pa ja,saj zato,pa še na uro bi imela več,bilo kam bi šla. Potem pa po moje tak nimaš kaj dosti za premišljevat. Ja,vem.Je pa po eni strani dnar na roko sproti,to pa tudi ni pes.Ne vem,kaj bom,bom med vikendom premislila. A tebi sproti denar bolj paše kot mesečno? Jaz sem ugotovila, da če dobivam sproti male vsote tudi sproti vse zapravim...sploh ne znam nič prišparat.[sm=zmeden.gif] Vsak dan ne,mi tedensko izplača.Tak,da se kr nabere.Samo pa sem si preračunala,da zaslužim tedensko po urah skoraj za 50 uer manj,kot če bi delala pri I. Ja pa tam bi te zaposlila oz. bi lahko redno delala? Meni je ful žal, da nisem za kelnarjenje, ker se da dobit šiht pa ful lepo plačano... Aja sem vam rekla, da imam naslednji teden en razgovor... Bom povedala več, ko se kaj zmenim. Ne bi bila zaposlitev ampak preko s.p. Samo če bova finančno skup prišli oz. če se bo dalo zmenit za toliko, da se bo meni sploh spalačalo...ker tak ko mi je zdaj ponudila sem si zračunala, da bi mi ostalo 300€[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|