špikanje v jajčnikih (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

1Tanya -> špikanje v jajčnikih (29.6.2005 8:16:15)

Spet jst,

ta teden sva z mojim zelo aktivna :sloncek::sloncek::sloncek:, saj naj bi bil po RR koledarčku to najin teden. Me pa malce skrbi, ker me v jajčnikih neprestano, še najbolj pogosto pa zjutraj, nekaj špika. Najbolj boleče je v desnem predelu.

A se vam tud to dogaja? A mislite, da bi mogla it na kak pregled. Sva pa v drugem krogu za :duda: in upava, da čez 14 dni zagledava :modri:.

Držte se punce in čimveč lepih novičk!;)

anadejka -> špikanje v jajčnikih (29.6.2005 8:20:32)

Tanya lahko si vesela,to špikanje je tvoja ovulacija.Nekatere punce jo občutijo,včasih cel dan,eno uro,...različno,nekatere pa je sploh ne čutijo.Zdaj si lahko sigurna da jo imaši in čez dva tedna lahko že veselo pričakuješ,če se je prijelo.

Veliko sreče!!!:sloncek:

darjatimci -> špikanje v jajčnikih (29.6.2005 8:27:27)

Ja to bi naj bla res ovulacija.:kuza::sloncek:

*zvezdica* -> špikanje v jajčnikih (29.6.2005 8:28:32)

Heeej 1Tanya!

Tudi midva imava po RR koldarčku najin teden :)...tako da je kar vroče pri nas doma :). Tudi mene danes že celo jutro (in včeraj zvečer)noro špika v jajčnikih...jah, očitno je to že dober znak :bravo:

Upam, da kmalu obe zagledvava :modri:

Veliiikoo sreeeče!!!
:metulj:

darjatimci -> špikanje v jajčnikih (29.6.2005 8:31:59)

Sem pozabila,ene tako čutijo tudi zanositev,srečno.

dolenjka -> špikanje v jajčnikih (29.6.2005 10:00:37)

Mene je včeraj tako špikal na desni strani, da sem mislila da me bo pobralo! No, O naj to ne bi bila, ker sem jo čutila pred 12imi dnevi, M naj bi dobila v petek, noseča pa baje nisem, ker sem baba firbčna :) in sem danes zjutraj naredila BC mini!

Mislim pa, da ti čutiš ovulacijo, zato le pridno :sloncek::sloncek::sloncek:!

1Tanya -> špikanje v jajčnikih (29.6.2005 10:27:18)

Punce hvala za odgovore,

sem tud jst tko mislila, pa sem si rekla, da raje vprašam še vas, da si spet ne delam lažnih utvar.

Iz vaših ust v božja ušesa in da čez 14 dni res zagledamo :modri:!

zvezdica ti pa pridno poročaj, da bova na tekočem!

Stran: [1]