Porodnišnica Postojna (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica



Sporočilo


pelika -> Porodnišnica Postojna (20.1.2010 21:01:53)

Zanima me če je katera kaj seznanjena z porodom v vodi, ki ga imajo v postojni? kako je lahko manj boleč? je to res, da zelo manj boli?
lepe pozdravčke vsem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]




katja86 -> RE: Porodnišnica Postojna (24.1.2010 0:15:16)

Slišala sem da je manj rezanja, oz šivanja, ker voda omehča kožo. Znano je tudi da kožo voda sprošča, te umirja, manj boli baje pa tudi manj traja. Če pride do kakih komplikacij te pa itak takoj premaknejo na posteljo. Voda je topla. Imet mores normalno nosečnost brez kaksnih komplikacij, da pride v postev voda[sm=smiley1.gif]




Božička09 -> RE: Porodnišnica Postojna (28.1.2010 12:52:46)

Je tu katera, ki je rodila v vodi?




Anonimen -> RE: Porodnišnica Postojna (5.2.2010 9:16:38)

Pa ne smeš bit čez rok. Pa izvide za HIV in hepatitis C. Max si v vodi 2h pol moraš pa mal ven, da vodo menjajo, da tebe mal pogledajo. Nam so v MŠ rekli, da je manj boleče. 




tasia -> RE: Porodnišnica Postojna (11.2.2010 20:18:56)

Jaz sem bla v prvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]pri njih na posvetu za porod v vodi, ker morš tja, da te zapišejo v zvezek. Kot je že nax05 napisala, imet morš izvide za tisto dvoje, normalno nosečnost in porod more bit predviden brez zapletov (glavična vstava, že kar odprta...). Mi je pa ginekologinja takrat rekla, da porod ni bistveno manj boleč, ker itak ne rodiš v vodi, te dajo rodit na mizo, razen je pa res da voda sprošča med popadki.
Več pa žal ne vem povedat, ker sem imela potem težak in dooooooooolg porod in sem mojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] rodila kar lepo v porodni.

LP[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]