|
Majuska -> RE: Julijske čvekice 2008 - 4. del (7.2.2010 22:05:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ zimska, še nisi šla v Rim? [sm=smiley36.gif] Ne še... pa trenutno nimam nobene želje it... [sm=smiley19.gif] Lanček je spet zbolel, vročina, fuuul kašlja (med spanjem tud 1 min ni vmes da ne zakašlja), joka že cel dan... Jutri gremo na Metelkovo. Danes sva šla v CP v Sanolabor po inhalator, pa se mi zdi da zdej še bolj kašlja. Ventolina mu ne upam kar dajat, ker hrope ne (zaenkrat), diha ... hmmm ... bi rekla da se mu ne ugreza trebušček. Ne vem, no... Se bojim, da me zdej kaj zvije in da moram it. Kdo bo skrbel za njega?? [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Na voljo (za varstvo za vskočit npr. ponoči) sta se javili moja sestra in teta, pa nobena ni bila sama z njim več kot kakšno uro (enkrat), še previli ga nikdar nista. Kako bo dobival ventolin? Inhalacije? Svečke v rito? Še fiziloške mu ne znata dat al pa zmerit vročino... S tem da če bo zdej bolan pomeni, da bo doma in bom potrebovala varstvo za cel dan... Zadnjič, ko je bila sestra tu, sem ji pokazala da sem napisala navodila za Lana in se mi je posmehovala... A pojma nima kako ga naj sploh obleče, kaj in kdaj naj mu da jest... Teta pa tudi niti en dan ni prišla, da bi ji vsaj pokazala kje imam kaj. Potem me pa kliče naj napišen na listek navodila, kako se plošča prižge, da no lahko mleko pogrela... Meni se bo strgalo, resnično... ojej, tole mi pa ni čisto nič všeč ... zimska, držim pesti da bo Lan kmalu bolje in da boš šla lahko v miru rodit. In res - sporoči, če boš karkoli rabila.
|
|
|
|