Tjasa27 -> RE: Marčevke 2010 - 3. del (25.2.2010 22:12:24)
|
Rožca hvala za tolažbo (glede nedonošenčkov) Jz sam še to poslušam, ja veš tvoj je pa nedonošen, pri nedonošenčkih je pa tko, ja nedonošenčki morjo pa to, nedonošenček gor, nedonošenček dol. In mi gre resnično to na živceeee. Ja pa kaj če je nedonošen, bog pomagi! In kaj kakšen mesec bo zaostajal v prvem letu, to je pa vse. Pa niti ne bo zaostajal, ker bom jz spremljala vas, marčevke, kaj vaši otroci počnejo in bo moj počel isto in se ne bom sekirala. Ja, ok, avtomatsko imamo razvojno, so what, kok donošenih otrok ma razvojno! In res ne rabim poslušat več o tem. Včasih se počutm k da mam marsovčka, samo zarad tega ker je pač par tednov prezgodi rojen. Jz nanga sploh ne gledam da je karkoli drugačen od ostalih otročkov in če me ne bi na 5 minut spominjal da je prezgodi rojen, bi se tud stokrat manj sekirala. Tko pa sam razmišljam a bo vse ok, kaj nas še čaka.... Joj punce dons vam pa najedam a ne? Je tak dan ko sem res sitna in me vse nervira. Ja nosečniški hormoni še kar ne popustijo [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|