Jessy -> RE: Marčevke 2010 - 3. del (8.2.2010 15:50:31)
|
Jaz sem Nejo nosila v kengurujčku od nekje 3. meseca dalje, ampak samo takrat, ko se z vozičkom ni dalo na sprehod (sneg, dež), pa sva šli z dežnikom v roki. Ma, ni bilo prav pogosto, saj mi je bilo bolj na komot z vozičkom. Kengurujček bom enako uporabljala tudi zdaj, torej le takrat, ko se z vozičkom ne bo dalo ven. Hojice nisem imela, ker je nisem hotela in enako mislim tudi zdaj. Ležalnik sem imela. Uporabljala sem ga za hranjenje, ko sem uvajala gosto hrano in vse do takrat, dokler ni sama lepo sedela v trip trapu. Sem pa tja pa smo jo dali v ležalnik in na igralno blazino pod lok, da je sploh lahko dosegla igračke na loku. V glavnem, vsega skupaj je zeloooo malo uporabljala. Imela ga bom tudi zdaj, a ga moramo še kupiti, ker je prejšnji že v prafaktorjih, saj smo ga imeli izposojenega in so ga do zdaj že čisto uničili. Stajico smo tudi imeli, a zelo kratek čas. Morda 1 mesec, kaj pa vem, pa še to le na dobre želje mojih staršev. Nekako mi ni ustrezala. Najraje smo jo imeli na tleh, na blazinah, da je kraljevala naokrog.
|
|
|
|