Jessy -> RE: Marčevke 2010 - 3. del (12.2.2010 11:41:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika pritisk imam zdaj tud 160/85, tam maksimum....prej pa ni šel nad 150/80...ni velike razlike, a očitno je...jaz računam da tablete primejo in bo. ja, tale žegen za porodnišnico ni glih za po luftu skakat.... v prvo nisem dobivala tablet, na koncu mi je isto naraščal pritisk, in sem en dan zaradi glavobola sama šla not. sem ležala 9 dni tam, s tem da so mi merili, devali tablete, ctg in preglede..potem so se odločili, da bi lahko šla rodit, me poslali v porodno, kjer sem po 36 urah rodiiiiiila. ku*c pa tak žegen. 1 prst sem bila odprta odkar sem prišla not, pol pa že niso vedeli, ali bi šla domov al kaj naj z mano...tak da zdaj sem raje doma, čimdlje se da. aja, rodila sem pa dva dni pred rokom, torej sem profitirala...nič...pol živčnega zloma mogoče. saj, če bi kazalo kaj narobe z otrokom, bi šla not, kot sem rekla... Ufff, pol imaš pa kar res visokega!!! Le pazi se! Te pa čist razumem, da je lepše biti doma in čakat, kot pa tam, pa da te še mučijo toliko časa. Grrrrrr.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|