prekinitev nosečnosti, (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav



Sporočilo


ana19 -> prekinitev nosečnosti, (1.2.2010 9:01:26)


en nasvet al nevem kako naj temu recem... prejsni torek,ko sem bila na pregledu je ginekologinja videla srcek ampak je bil plod velik 5mm kar je veliko premalo za 9 teden, in mi je dala napotnico za urgenco in naj cakam na naslednji torek ,ker pa mi ni dalo miru sem sla v petek na ponovni pregled k drugi ginekologinji,ki pa je videla le se senco plodu in zacetek luscenja in svetovala naj grem na ciscenje in sem sla
zdej mi je pa zal ,da sem prehitro obupala




živa -> RE: prekinitev nosečnosti, (1.2.2010 9:08:41)

Hoj!

Zagotovo so te pred abrazijo še enkrat temeljito pregledali in če bi bilo karkoli sumljivega oz. kakršnakoli možnost, da je plod živ, bi še malo počakali in te naročili na še kakšen pregled. Ne razmišljaj, da si prehitro obupala, saj se nazadnje nisi ti odločila za čiščenje, ampak zdravniki, ki so ugotovili, da se plod ne razvija. Upam, da boš splav čim prej prebolela in kmalu spet zanosila.

Vso srečo!

živa




ana19 -> RE: prekinitev nosečnosti, (1.2.2010 9:20:20)



Hvala Živa, je še vedno hudo ampak sej bo boljše




simonas -> RE: prekinitev nosečnosti, (4.2.2010 13:41:14)

Ker je bila nosečnost zaželjena, so te zagotovo vredu pogledali, preden so se odločili da karkoli storijo.

Drži se.




JAGODA2 -> RE: prekinitev nosečnosti, (4.3.2010 22:27:21)

lp.Ana ! Zanima me če mi lahko razložite kaj se naj vpišem za vprašanje nekaj o spontanem splavu.kako od začetka prgo grem na forum kam pa potem da napišem vprašanje za forum.hvala,če mi boste lahko pomagali.lp.




Stran: [1]