|
khurde -> RE: Januarčki in januarčice 2009 (24.2.2010 20:29:13)
|
če ne bo nič novega, bom testirala čez kak teden, dva [sm=smiley36.gif] zvezdica, jaz sem na fdv-ju. zdej ne vem, če ne bi kar taktiko spremenila in začela najlažje predmete izbirat za izbirne, k to, da mam dela k zmešana in da si naberem stvari, k se jih ostali izogibajo, mi ne prinaša baje "tipičnega fdv študija" [sm=jezicek.gif] sam kaj ko se men zdi brezveze vzet en izbirni predmet, kjer se spoznavaš z brskanjem po internetu, spletnimi portali, uporabo iskalnikov, e-pošto in izdelavo zelo preproste spletne strani. [sm=smiley5.gif][sm=smiley29.gif] to sem se že sama naučila, mi ni treba na faks hodit, da se znam na forum logirat [sm=jezicek.gif] ploha, kako pa ti kej [sm=smiley2.gif] zdej boš kmal mela svoj blok zgrajen in cel kup enih praznih sob [sm=smiley36.gif] farfala, sem tudi jaz dons že zvončke videla (še neodprte, sicer). jih imajo pri sosedu polno po travi. sam so fuuuul hit ven pokukali, dva tedna nazaj je bil un palček, ki ga imajo tam, še do kape pokrit s snegom, dons mu pa že kar zvončki družbo delajo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|