|
nina166 -> RE: Januarčki in januarčice 2009 (3.3.2010 7:43:53)
|
Jutro! Današnja noč je bila bolj boga...Daša se je kar nprej zbujala, premetavala, imela je zabasan nosek. Sva ga ščistile, pa se ji je po 15min spet nabralo...ali pa še prej...in pol je samo nekaj jokcala. Tako da sem se že zbudila ful slabe volje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Pa še z mojmu sva se ruknla včeraj. Ko mu je pa tak težko kaj v glavo ubit. Daša je bil zjutraj čist vredu, malo ji je teklo iz noseka, pa enih parkrat je malo zakašljala. Ko pa pride moj domov, ji je začelo pa hropst, ful je kašljala, bruhala, bla slabe volje in moj me napade, da zakaj je nisem zjutraj peljala k zdravniku. Pa bolj mu razlagam, da se mi zjutraj ni zdelo potrebno, bolj trmari svoje. Pa še on je šel s tistim avtom v službo, ko je Dašin sedež not...ampak moj pametni mož je izjavil, da če bi hotla bi jo že lahko na rokah držala in bi komot šle tudi z drugim avtom kjer ni zica. Take izjave me pri njem ful razpizdijo...ker ne vem ali je res tok zmešan, da bi to nardil ali pa si ne pride gor da to ni možno. Pol pa je zvečer šel na košarko in mi pustil oba za zrihtah. Zdajle Daši spi, pol grema pa k zdravniku. Boma verjetno kregane, ker so nujni primeri od 7-9, potem pa tisti, ki so naročeni. Samo jaz je zdajle res ne mislim budit, ko tako lepo spi. Pa upam, da nismo bobili spet bronhitisa. Malo sem se mogla skašljat lepo se imejte, čao
|
|
|
|