|
symona -> RE: Januarčki in januarčice 2009 (25.3.2010 13:05:40)
|
Ojla, pa je spet začelo pihati in sma mogle iti not. Glede vrtca: tudi jaz nisem rada šla v vrtec. Vsak ponedeljek sem se jokala, zakaj spet moram iti in vedno sem si zmišljevala, da me nekaj boli, da mi ne bi bilo treba iti v vrtec. Največja muka pa mi je itak bilo spanje v vrtcu. In kaj sem ušpičila: bila sem stara nekje 5 let in meni spet ni bilo, da bi tam spala. In sem vzgojiteljico nalagala, da je mama pozabila reči, da lahko grem po kosilu k babici in na avtobus, da mi ne bi bilo treba tam spati. In vzgojiteljica me je pospremila do avtobusne postaje, z mano pa ni počakala na avtobus in ko je ona odšla, sem jaz peš pobegnila k babici 4 km vstran. Pride potem mama po mene v vrtec, mene pa tam ni, je bil cel halo. Skratka, lucija zaenkrat gre zelo rada v vrtec, pri amadeji pa me je malo strah kako bo, ker noče pri nikomur ostati. Bomo videli drug teden, ko se začnevi uvajati. Zvezdica, po katerem receptu delaš ti mesnice kroglice? Ker meni niso uspele, ko sem jih enkrat delala, zdaj pa jih sploh več nočem delati. Imaš ZS.
|
|
|
|