| 
				  mateyka ->  RE: Por namesto čebule  (15.2.2010 19:01:07)
			   | 
			 
	        
			   
		          
				   temne liste lahko na fino sesekljaš in daš v paradižnikovo solato. pa juhca je tudi fajn (dodaš še krompir in naprimer popražene šampinjone na maslu).      jaz ga dam (temne dele) na popečene kruhke in je fantastično.   star kruh narežeš   daš gor kak smetanov namaz   mal kečapa   sesekljan por   nariban ali narezan sir   baziliko      popečeš v pečici za 10 min na 180 stopinj. njami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]     ena varianta je tud, da zamenjaš por s tržaškim radičem na kruhkih - ta je tud zmagovalna, mmmm [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]           ok klemy, ne vem točno zakaj si se sploh oglasila - da poveš, kako ga ven bezaš ali da daš nasvet, naj ga raje ne je? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] aja, to sem pa spregledala - mogoče, da ga lahko tvoj poje, če komu ostane? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 
				  
	           | 
	         
	         
	           
			  	   | 
	         
		   
		 | 
	   
	 	  
	 |