Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, vendar ne tako lep način. v torek me je zelo bolev desni jajčnik in sem odšla k ginekologinji ona pa me je poslala naprej v bolnico kjer so mislili po vseh preiskavah da imam izven maternično nosečnost....seveda me je čakala operacija še isti dan. no nato pa so mi sporočili da imam normalno nosečnost in da sem v jajcevodu imela samo vodo. tako da smo tudi mi v pričakovanju otročka. uspelo nama pa je že v prvem krogu
. in smo vsi zadovolni in nasmejani. prvi oz. drugi pregled ( enega sem imela že v bolnici preden so me spustili domov) 17.3.2010 . to bo moj prvi otrok in me je malo strah kako nosečnost sploh poteka. lp
Nisi edina, ki je prvič
, ne glede na dolžino ciklusov? Vsaj tako sem jaz mislila. Ker G računajo od m naprej in ne o. Lahko, da se motim.
, tko da bo trajal da pridem na čisto. Sem pa ugotovila da sem se verjetno mal zredila v teh 14 dneh, ker so me danes tok hlače tiščale da me je prav trebuh začel bolet. Sem šla pol v BTC v lov za kakšnimi elastičnimi, pa nisem nič našla. Tud enih elegantnih hlač ki bi bile mal elastične nimam doma, tko da sploh ne vem kaj naj naredim. Sem premišljevala da bi si kar že ene nosečniške kupla, jih bom vsaj orenk ponosila
. Sicer še nekako ne dojemava z partnerjem se pa oba neizmerno veseliva. Tako kot prvič sva tudi tokrat probala pa če bo bo če ne pa mogoče kdaj kasnej, no, in je
. Približno take
očke sva dobila, ko sva v ponedeljek zjutraj ob 4ih naredila test in zagledala plus. Najprej sva test delala v nedeljo dopoldne pa je bla tista črtica skoraj nevidna, tak da sva bla prepričana da ni. No, skoraj prepričana. Vsaj meni ni dalo mira, zato sva dop. kupila še test v lekarni, ki ga lah delaš do 4 dni prej in ga misla naredit enkrat v prihodnjih dneh. Pa jaz nisem mogla spat. Zdelo se mi je da sem, pa sanjala sem da sem... pa sem se vstala in ga šla naredit. In zagledala sva čisto jasen plusek. Komaj čakam da bom to veselo novico lahko delila tudi z drugimi. Za zdaj sva midva in najin sonček edini, ki vemo da mamici v bušiju raste še en mali srček
.
Napiši podatke (krepko), da te dodamo na seznam.
.