madela -> RE: *mRRhe2010* (10.3.2010 9:16:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina IZVIRNO SPOROČILO: hektorina Jutro! Evo, mislim da sem uspela narediti domačo nalogo (ne tiste vrste[sm=smiley1.gif]...). Colt, bo tole prav?F (angleško Fighter) označuje Lovsko letalo. Drugače je vse na mestu. Vreme je bljak, vse ostalo pa pogojno. Bomo še videli, kako se bo obrnil dan. Me pa nekaj zanima, če mi lahko pomagate, prosim. Sem pojem za toleranco. Res. Strpna do vsega in vseh. Ampak zadnjih nekaj mesecev se mi pa nabira in se bojim, da bo počilo. V našem vhodu živita 2 študentki. Čez dan tišina. Zvečer po 23. uri pa imata polno garsonjero obiskov in zgleda ko stampedo, ko hodijo po stopnicah. Po 10 komadov, drenje, trdi koraki, smejanje, da ne omenim kak zgleda, ko se vračajo ob 3h zjutraj! Jim lahko vržem v kaslc od pošte eno tako kao prijazno pismo, naj tega ne počnejo več tako glasno. Nenazadnje je naš vhod poln upokojencev, plus moje dete? In če mi boste "dovolile" napisati pisemce vas prosim še za primerno vsebino. Zgolj iz previdnosti, da me ne bi zaneslo in postanem nekje na polovici pisanja nesramna. Ker sem res malo huda. In utrujena od prečutih noči[sm=smiley13.gif]. Jaz nič, samo malo mi dekl dvigujejo, pa sem prosila če mi poveste, ali lahko spesnim eno tako malo prijazno sosedsko pošto![sm=smiley1.gif] Hektorina,tole sem pa zgrešila,zato pa nisem vedela za kaj se sploh gre [sm=smiley1.gif] Torej se podpišem pod Kerensin post [sm=bravo.gif]
|
|
|
|