šivilja -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (11.3.2010 9:32:15)
|
Petrazg - nič met slabe vesti. Ko sta bila moja dva tavelika tako majhna kot so rvoji, nisem naredila popolnoma ničesar. Zdaj sta tako velika, da se že veliko sama ali pa skupaj igrata, dostikrat pa zamotita tudi H. za kar dolgo časa. Itak je pa tudi H. neverjetno priden otrok čez dan (o nočeh pa ne bi) tako da lahko kaj naredim. K. je bil pa recimo tako naporen kot dojenček, da sem včasih še kosilo težko skuhala, kaj šele kaj spekla. Kot rečeno pa ni vedno vse pospravljeno in počiščeno, likam v glavnem ne, perilo dostikrat tudi mož obesi ali zloži, pa otroke zrihta spat... Skratka, upam da me boš še pogledala [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Ja, pa da ne bom samo kritizirala - tast je včeraj s K. več kot eno uro igral šah (oz. ga je učil)[sm=bravo.gif] Še ene dva tedna neprespanih in predojenih noči pa bom s težo prišla po magičnih 80 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] S pomladjo bo potrebno pa začer malo migat (komaj čakam kolo po dveh letih), da pridem vsaj blizu željene teže. Diete mi pa trenutno še ne grejo, sem preveč požrešna.
|
|
|
|