maja1488 -> RE: Z majčki 2009 - 10. del (11.3.2010 13:19:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 papua...Z si jih ne pusti. in M si jih tut ni. Pa je nisem silila, če je ratalo Ok, če ne pa tut ne. Se bojim, da se ji nebi uprlo. No M si jih zdaj 2x na dan. Sicer ne z veseljem, ker ji paste niso dobre. Brez paste bi si drgnla tut 2 uri. Si jih pa umije, ker ve, da jo bodo boleli in bodo grdi. Z ne silim. ja sj to-mene je tut strah, da se mu bo čist uprlo. Pa prve trikrat recimo je še pustil, sem mu s tisto gumijasto ščetkico, potem pa ni več hotel. Pa sem za hec probala s curaproxovo ščetko (sem imela ravno eno novo) in mu je bilo prvič všeč, potem pa spet ni več pustil. Zdej mu še calgel komaj na dlesni namažem, tako usta skupaj tišči[sm=zmeden.gif] Edin tistega z naprstnikom še nismo sprobali...bo zgleda treba tut to. Jst dam Z kr ščetko v roke in se z njo igra (po ustih vlači). Če spotoma še kej umije tut prav. Imam pa eno tako manjšo, ki je na eni strani ščetka, na drugi pa tako okroglo...kot grizalo. Kupla v DMju. Aja...a katera kupuje PAMPERS v DMju?
|
|
|
|