RE: vse najboljše (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Posvojitev, rejništvoSporočilo


Špelka -> RE: vse najboljše (8.4.2010 20:59:48)

Uvauuu! Naj se vaša pota tudi fizično čim prej združijo in veliko sreče na vaši skupni poti! [sm=bravo.gif]
bela.kava -> RE: vse najboljše (8.4.2010 21:02:22)

razlog rabiš[sm=smiley36.gif]

evo tu imaš branje, meni je fulll všeč

What Is an Adoptive Mother?

Being an adoptive mother is not for every woman. She must possess not only the natural mother instinct but an understanding and appreciation of the situation that brought a child into her arms making her a mother. The adoptive family came to be by choices made, choices made by the first parents and by the adoptive parents. This bond the adoptive mother has with her child grows over time, like the child did within his first mother's womb. Day by day, touch by touch, with each tear, kiss, and memory made they became a family. Adoptive mothers have that special knack to let love grow.

Adoptive mothers know that she's a mender of wounds, not just of the physical skinned knees with a band-aid and a kiss, but of the heart. She gives love, acceptance, and permission to ask and talk about the day he was born and of his first parents.

Adoptive mothers are embracers, not only of the child with many hugs and kisses, but of the child's heritage and history. She embraces the facts of her child's past with strength for herself and the child.

She's not only a memory maker planning family vacations, activities, and birthday parties, but also a memory keeper. Details of a birth, photos of the hospital, and of the parents who brought her into the world are kept along side the newspaper clipping that announced it all. All these things are kept in a special book that tells the whole story.

She's a tier of shoelaces and of hearts. She weaves lives together into a tapestry of a new family, with many different brightly, colored threads showcasing their individualities and family origins. Together they create one unit attached to each other.

Adoptive mothers are experts at finding lost objects, but understand and validate the profound, deep loss left by adoption. She allows the tears to fall and grief to be felt, allowing the mourning of the mom not there. She is secure in knowing that she's not a replacement, but a finisher of a race for someone who, for whatever reason, could not run any longer.

This role is not for the weak of spirit, or the easily wounded. Loving a child not born to her but calling him her own, but this is what she does, it is her calling. She is a mother.


http://adoption.about.com/cs/wantingtoadopt/a/adoptivemothers.htm

Tia-na -> RE: vse najboljše (8.4.2010 21:18:58)

Lepo je brat zapise tako pogumnih punc. Saj veste, da ste ene najpogumnejših punc daleč naokoli? :)

Sem prej gledala slikce najiinih sončkov pa gledam pa gledam ...pa to sta definitivno najlepša otroka na svetu.

Naš ima tudi aprila rojstni dan, konec meseca in močno upam, da ga vidiva in stisneva.
DaisyE -> RE: vse najboljše (8.4.2010 21:20:21)

Ja, tale je pa za zjokat se. Jaz sem našla link na sosednjem forumu, sem si napisala in sprintala, zdaj pa vsake tolko preberem in se zdim sama sebi tolk fejst. [sm=jezicek.gif]

Mi je tako lepo napisano, pa tako zajame bistvo, sploh tisto, da taka mama poleg ustvarjanja novih spominov tudi skrbi za ohranjanje tistih, ki bi jih otrok pozabil,...

Jaz sem tako in tako mnenja, da morajo vedet, kdo so in iz kje prihajajo, kako smo prileteli skupaj in kakšna sreča je to za vse nas. Če jaz nisem sposobna cenit mojega otroka takšnega kot je, potem naj me ne čudi, če bo njemu hudo. Če jaz nisem sposobna pozitivno gledat na njegovo biološko mamo in na njegovo preteklost, potem bo on samo trpel.

Naš bo s tem gor rastel, tule sva z možem fino usklajena. Ampak še nisem na točki, ko bi si kako otroško knjigo na to temo prebrala. Ali pa jo že kupila. Bo še čas.

Evo, tipkam, pa tipkam, pa se mi kar vidi, da so možgani že na off. Ker niste ble pridne in niste veliko pisale, sem še eno poročilo vmes skup vrgla, zdaj pa ne morem več. Moj opus za danes se na tej točki zaključuje. Pa še luč mi je začela utripat, to je verjetno še en znak več, da se moram odklopit. [sm=jezicek.gif]

Kaj naj rečem, v veselje mi je bilo, pa še mi bo. [sm=smiley1.gif] Se že prav veselim, ko vidim, da je kaj novga napisanga.

Vsekakor javljajte, kaj dogaja. Pri nas bo zdaj do sodišča zatišje. [sm=smiley1.gif]

Lahko noč.
DaisyE -> RE: vse najboljše (8.4.2010 21:27:23)


IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Lepo je brat zapise tako pogumnih punc. Saj veste, da ste ene najpogumnejših punc daleč naokoli? :)


Saj zato je pa prav, da malo počvekamo, ker nam je pol vsem lažje. Kar se tiče pa poguma, pa jaz res ne morem popuščati. Jaz se sama sebi res ne zdim pogumna (no razen, ko v Moskvi naročam kure za jest in dobim rake [sm=jezicek.gif]). Še vedno vztrajam, da je pač sila prilike tako nanesla in sem hepi, da je, ker mi je tolk fajn.

Sem prej gledala slikce najiinih sončkov pa gledam pa gledam ...pa to sta definitivno najlepša otroka na svetu.


Tule te moram malo popravit. Naš je tud najlepši. Pa od bele.kave tud. Pa Evina pupa tud, pa še in še. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Mater ma ta svet najlepših otrok.


Naš ima tudi aprila rojstni dan, konec meseca in močno upam, da ga vidiva in stisneva.


Hej povej, ko bo, da nazdravimo in mu zaželimo vse naj naj!

Zdaj pa res lahko noč. Mam že čist nepovezane stavke.
DaisyE -> RE: vse najboljše (8.4.2010 21:31:15)

Aja, pa še to... Drugič se prej pride! Ne takrat ko moram jaz u postlo. [img]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-377.gif[/img]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Špelka [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
bela.kava -> RE: vse najboljše (8.4.2010 21:34:28)


IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na


Sem prej gledala slikce najiinih sončkov pa gledam pa gledam ...pa to sta definitivno najlepša otroka na svetu.

Naš ima tudi aprila rojstni dan, konec meseca in močno upam, da ga vidiva in stisneva.


Prvič, itak so naši najtalepši.
Drugič, a ni april en poseben mesec.
Tretjič, joj kolk bo fajn, ko bodo DOMAAAAAA.
arneja -> RE: vse najboljše (8.4.2010 21:48:32)

Dejzika zlata, naaaajboljša mamica boš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Tako lepo lahko samo zares super mamica napiše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Čestitke vajinemu malčiku za prvo upihnjeno svečko, vama pa za pogum in naj sodni mlini hitro meljejo, da bo malčik tudi uradno vajin. In seveda komaj čakam slikice in zgodbice vašega druženja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Bravo, mamica in bravo, malčik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
blanč -> RE: vse najboljše (8.4.2010 22:09:04)

draga mama marjetica ti tule že skor en mesec, jaz pa zaradi preobilice dela tole našla šele zdajle ampak glavno da sem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].
Me že vemo, ti boš pa kmalu kmalu ugotovila, da boš oz. si že najboljša mama tvojemu sončku in isto tvoj foliklček(upam, da sem si prav zapomnila), da bo sigurno najboljši očka. Mama marjetica, toliko veselja, dobre volje, iskrenosti in samokritike še nisem do zdaj prepoznala v nobenem človeku razen tebe in otroci potrebujejo ravno to prijaznost in iskrenost in tale mitka nebi mogu dobit boljše mame na celem svetu, zato pesimizem odpade, čeprav včasih je tudi kaj hudo, pa ni glih rožnato ampak saj veš leteča krava naša, da si itak najtaboljbolša in še enkrat in to bo verjetno že stotič čestitke za odločitev in pogum.
Zdaj pa grem tudi jaz spat, ker pri nas danes ni blo glih rožnato, ker tamali bode zobek iz dlesnic...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
bela.kava -> RE: vse najboljše (8.4.2010 22:10:46)

ok, a tole pesmico tudi že poznaš[sm=smiley1.gif]

Legacy of an Adopted Child
Once there were two women who never knew each other..
One you do not remember, the other you call mother.

Two different lives, shaped to make Your one...
One became your guiding star, the other became your sun.

The first gave you life and the second taught you to live it.
The first gave you a need for love, and the second was there to give it.

One gave you a nationality, the other gave you a name.
One gave you a seed of talent, the other gave you an aim.

One gave you emotions, the other calmed your fears.
One saw your first sweet smile, the other dried your tears.

One gave you up ... that's all she could do.
The other prayed for a child and God led her straight to you.

And now you ask me, through your fears,
the age old question unanswered throughout the years...

Heredity or environment .. Which are you the product of..
Neither, my darling .. neither..

just two different kinds of love.

~ Author Unknown ~

nokes -> RE: vse najboljše (9.4.2010 14:35:57)

ah, bela.kava, zdaj pa dost, ne morm tulit sred belega dneva in si brisat solze. tudi jaz komaj čakam, da mine nekaj časa, da sporočite najnovejše najsrečnejše novice, pa da tulim od sreče in lepega, pa še malo od tuuuugeeee. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

želim vam, da vam čas mine kot blisk do vašega ponovnega snidenja. pa objemov in poljubov.

khem, khem, no, so pa tut IVFjevčki med talepšimi, če smem prišepnit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
bela.kava -> RE: vse najboljše (9.4.2010 19:32:12)


IZVIRNO SPOROČILO: nokes

ah, bela.kava, zdaj pa dost, ne morm tulit sred belega dneva in si brisat solze. 


hi, hi boš šla pa manjkrat lulat [sm=smiley36.gif]

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

khem, khem, no, so pa tut IVFjevčki med talepšimi, če smem prišepnit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


se strinjam[sm=smiley1.gif], pravkar sem cartala enega icsija piksija[sm=smiley31.gif]
bela.kava -> RE: vse najboljše (9.4.2010 21:46:40)

DaisyE a garderobo imaš že vso pripravljeno? Tudi recimo kaj takega[sm=smiley2.gif]

[img]http://static.ringaraja.net/1108377501/big/f79c127516f3f42c9c2a6dd956728203.jpg[/img]

http://www.cafepress.com/
DaisyE -> RE: vse najboljše (10.4.2010 6:15:13)

Hahahahaha, pa kje jih najdeš!? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Tiste pesmice še prej nisem nikjer zasledila. Bo za shranit, ja. Noki, kako je? Si pršparala kaj? [sm=smiley31.gif]

Arnejči, pa vijolična pošast, ne me tolk hvalit, ker maž že zdaj prevelik ego in grozi, da me bo razneslo. [sm=jezicek.gif]

Evo, sem se odločila. Grem eno temo za posvojene mame odpret, pa bo kar bo. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
tassi1 -> RE: vse najboljše (13.4.2010 19:13:24)

Punce, ali lahko nekaj vprašam?
Zanima me koliko moraš imeti eurotov na zalogi, da počasi pripravim teren za mojega možeka.
Se še odločama, ali grema še zadnjič v 7 ivf postopek ali začnema z mislijo na posvojitev, pa glede na to, da sma kar navadna delavca, bi raje bila v naprej pripravljena , da me pol ne bo kap.
Vam pa vsem skupaj želim, da čimprej objamete svoje otročke in jih poljupčkate še v mojem imenu!1
lp
Matejčika -> RE: vse najboljše (13.4.2010 20:05:43)

Tassi, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] upam, da bo 7. postopek uspešen! Te že en čas spremljam...si nisem mislila, da bom nate naletela tukaj z istim vprašanjem kot ga imam jaz. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Midva se sprašujeva že po prvem postopku, če je smiselno iz v naslednje, glede nato, da imava zgolj 3% možnosti...
Kakorkoli, vso srečo ti želim!

In vsem ostalim tudi!!!
tassi1 -> RE: vse najboljše (13.4.2010 20:44:11)


IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Tassi, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] upam, da bo 7. postopek uspešen! Te že en čas spremljam...si nisem mislila, da bom nate naletela tukaj z istim vprašanjem kot ga imam jaz. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Midva se sprašujeva že po prvem postopku, če je smiselno iz v naslednje, glede nato, da imava zgolj 3% možnosti...
Kakorkoli, vso srečo ti želim!

In vsem ostalim tudi!!!


[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
tassi1 -> RE: vse najboljše (13.4.2010 20:52:15)

Sej veš, kako je.sej se trudiš, pol pa počasi imaš dosti tega, pa počasi se navadiš na to, d a si sam, da ko prideš iz službe ni nikogar ki bi te čakal,..
Se mi zdi , da imam čedalje manj poguma, da bi še bojevala, ker pač smo probali vse kar se je dalo, zdej pač samo še čakam- me vsak mesec še stisne, zdaj že počasi ne vem več, kdaj bi ime la rok, kdaj sem imela kateri SS, se moram prav potrudit, da se spomnem teh datumov- pa jih je toliko!
pa ne bom več o tem!
to je heppy tema, to je tema namenjena praznovanju, veselju!
Malčik, želim ti najboljši hepy rojstni dan, sam boš videl- naslednji s tvojo mami in očijem bo še lepši in še srečnejši!
UŽIVAJ!!
DaisyE -> RE: vse najboljše (13.4.2010 20:57:10)

Hej tassi, nehi ga srat, pa hepi teme. Je bla odprta z namenom izmenjave mnenj, pa prav nič hepi nisem bla, ko sem jo pisala. [sm=jezicek.gif]

Bom držala pesti za postopek, pa saj veš, da sem jih vedno. Pa naj rata. Drugač pa prid na sosednjo temo, tam bodo več vedle povedat, pa še link na oddajo o posvojitvah je Eva dala gor.
tassi1 -> RE: vse najboljše (13.4.2010 20:59:14)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
DaisyE -> RE: vse najboljše (13.4.2010 21:02:58)


IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]


No, srotek moj [img]http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-hug005.gif[/img]
bela.kava -> RE: vse najboljše (13.4.2010 21:27:27)

tassi1 pa ti veš, da je 7 pravljično število[sm=smiley31.gif]
črticaa -> RE: vse najboljše (16.4.2010 13:58:39)

punce kdaj pa naj bi prišli vaši otročki k vam domov[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
a to že kj veste?????
iz kje pa jih boste pripeljale,..joj tko grdo se sliši,..samo od ene sem brala da je 1600 km daleč????

lp[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
lara light -> RE: vse najboljše (16.4.2010 20:47:01)

O dejzika moja, blanč rabi 3t, da te najde, tud jaz z dvema in možem od 19h v službi pa cel mesec, ne pomaga desna, niti leva...no hb, da sem te najdla![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ti to znaš...prelepo napisano...že nekaj časa te imam v mislih, namreč seznanjena sem bila, da sta na tem, pa nisem vedla, kako daleč...presrečna sem, lahko kričim: PRESREČNA SEM ZA VAS 3!!! In s solzami sreče voščim tvojemu malčiku junaku vse najlepše in najslajše!*****
Čudovita starša bosta, brez skrbi, vse bo steklo samo od sebe, v ljubezni se bo mali dobesedno kopal!! Vidva pa bosta ponosna starša!!Mormo se enkrat, ma ne, večkrat dobit, da te stisnem, kot sem že večkrat oblubla!
Vse dobro in naj vam sije vsak dan, vse dni!
Iiii, sem vesela zate, ma prou strašno vesela...in vesela in happy!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]