RE: Odvajanje od plenichttp://www.ringaraja.net/forum/micons/m5.gif (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


sami0804 -> RE: Odvajanje od plenichttp://www.ringaraja.net/forum/micons/m5.gif (29.3.2010 14:31:01)


So res tudi taki, ki so povsem suhi že po nekaj dneh - ampak to so v večini primerov že malo starejši otroci (tam proti tretjemu letu ali čez)
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Z mojim fantkom sva prvič probala brez plenice pri starosti 20 mesecev,pa se ni obneslo.Lužice so bile povsod,ker pa imamo skoraj povsod tepihe,sem hitro obupala...Naslednje poletje pri starosti 2 leti in 7 mesecev,pa je šlo resnično z danes na jutri.Tak da,bo kar držalo to,vsaj v našem primeru je.Če je pa bil to zgolj slučaj,bom pa videla letos,ko se začneva s tamalo lotit zadeve[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




sami0804 -> RE: Odvajanje od plenichttp://www.ringaraja.net/forum/micons/m5.gif (29.3.2010 14:34:14)

Ups,malo me j....citiranje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Sorry,zmajaz.




barni -> RE: Odvajanje od plenichttp://www.ringaraja.net/forum/micons/m5.gif (30.3.2010 11:20:08)

Se eno vaso pomoc rabim!

Nasa deklica zdaj doma ze lpo pove, dajo lulat, tudi kakala je ze v WC, prakticno je cez dan nimamo vec v plenici, za vikend je spala v avtu in ni imela plenice in se tudi ni polulala.

V vrtcu pa je vse narobe. Noce povedati da jo lulat in noce na njihov WC. Kaj lahko naredimo? Ima se kdo take izkusnje?

Z mano gre brez problema povsod lulat, tudi v naravi sem jo uspela prepricati da zalijeva drevo, seveda z veliko rpigovarjanja ampak sedaj gre.

Kaj lahko naredimo?




racmancek -> RE: Odvajanje od plenic (13.3.2015 12:53:19)

Lep pozdrav,

iscem mamice, ki so se lotile podviga odvajanja plenic pri svojih [sm=duda.gif], ko so bili stari 7, 8, 9 mesecev. Namrec, moj miceni je star 9 mesecev in pol in pred 14 dnevi sva zacela z odvajanjem od plenic. Zanima me, kako ste se ve tega lotile in kdaj so potem vasi otroci bili popolnoma brez plenic.

Hvala.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]