didi5 -> RE: Aprilčki 2010 (18.2.2011 20:29:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Sem človek, ki hitro, prehitro odreagira, ki se zaleti, pa ne potuhta kaj reče, ker bi v tistem trenutku lahko razbijala avtomobile in se počuti kot Martin Krpan, in sem človek, ki mu je pozneje žal, se cel dan zaradi tega žre, vse skupaj pretuhta, dobre zadeve in slabe zadeve, da vse skupaj na tehtnico in se odloči. No... in se odločim, da pridem pošnofat, ker je težko po cca. enem letu ne zait na to temo in potem vidim en komentar in odlutam dol, da ne bi napisala še kaj kar bi potem obžalovala. In, ko spet pretuhta, pride nazaj in pove tole: Draga Petra, sem šla gledat tvojo statistiko tu na RR, žal se te ne spomnim, kje te čevelj žuli ne vem, zakaj si si zapomnila ravno mene - ne vem in me ne zanima, če si s Postojne cincam, mislim, da ne, pa me občutek ponavadi ne vara, pogledam tvoje objave, vse kar si pisala si pisala danes okrog 16.00, kar si napisala je napisano z različnim stilom pisanja (ponavadi si človek izbere enega, pa ga ima), ne premika pa vejic naprej, nazaj, brez presledka itd. Pa s čim sem te razkurila ali prej ZAKAJ si se oglasila ravno zdaj - ne vem in me spet... ne zanima. Sem za to, da bi se selile na drug forum, na žalost ga sama ne znam ustvarit, bi bilo pa smiselno, da si ga zaklenemo oz. se lahko registrirajo tisti, ki "gredo" čez inšpekcijo. Lep večer. Zarečenega kruha se največ poje :):) Sem amelie zdaj pisala na zasebca. Aprilčica, evo mene je tale petra tako razkurila (sploh me nista ve z levinjico - pač včasih pride do kratkih stikov) da sem šla isto gledat al sem jaz tak sklerozna al kaj. Evo statistika: Član od: 18.2.2011 Skupaj objav: 9 Zadnjih 50 | Zadnjih 100 Član je trenutno odsoten Zadnja objava 18.2.2011 17:57:50 Zadnji obisk 18.2.2011 17:57:54 Ne delaj se norca iz nas. A si mislila da ne znamo uporabljat določenih zadev na internetu al kako? Mogoče si stara članica z novim nickom, samo bereš forume, si v timu RR, vseeno mi je ampak tole ni bilo korektno. Se strinjam z zaklenjenim forumom - a ve katera kako ga narediti?
|
|
|
|