Anonimen -> RE: Aprilčki 2010 (30.8.2010 13:08:21)
|
Lep deževen pozdrav! Kako ste kaj? Nas je že nekaj več tukaj za čvekat... Mi smo uredu,jaz sem še malo smrkam.Dva dni smo hodili kar po feštah,kar paše malo počitka ,pa doma.V soboto smo se kopali v Atomskih toplicah ,je Ema zelo uživala,sam jezna sem,ko smo z mobitelu slikali ,pa so bolj meglene slike..Pa torte sem se full najedla kar 3 krat smo jo imeli...Sedaj pa malo pokomenteram... dacy jaz sem pa ugotovila ,da je naši princeski bolj pladen všeč,kot pa da bi jedla..Sem dala pladen proč ,pa zdaj normalno je.So otroci prebrisani.. legenda res bi bilo dobro ,da bi se šla pokazati zdravniku.. nejanejc ste že kaj boljše z zdravjem,sinek še ima zamašen nosek.Jaz sem bila z sesalcu kar zadovoljna in ga vedno uporabljam kadar je zelo zamašen nosek.. farina lepo ,da si se ti tudi malo javila.Jaz sem prvo dojeno mleko dajala,potem pa nadomesno.. nizi ,nataša35se vam predružim,mene tudi mika še za enega otroka ,da bi bil sinek...Kdaj bomo šle v akcijo..ha ..ha... čaji moja ima trenutno obdobje nič čajeka ,se vidi ,da joi druge sokece dodajam... dacy ,amelie pri nam so pikice hb zginile ,so bile dva dni .... nataša 35 ja lepo ,da si se že javila,ko ste prišli iz dopusta ,ste uživali na dopustu..Ste že začeli z GH ...Kako se pa kaj obnese ,ta avto sedež od Brevija grand prix ,če ga že seveda uporabljaš,ta je od rojstva naprej..Ja jo še imam kar v lupinici,pa ji bo počasi premala,tak ,da bo treba sedež kupiti... nataša 35 ja res je 1 sektembra pa šola ..moja gre v 5 razred ..v katere razrede gredo pa tvoji otroci ,ti boš imela kar pestro... kakanje koliko na dan kakajo vaši sončki,tiste ,ko že uvajate gosto hrano.. spanje naša si je full čuden ritem izbrala ,zadnje nekaj dni..Zutraj se zbudi od 6.30 -7-30 ur,se nahranimo zaspi za 3 ure nazaj pol čez dan spi kakae 2 -3 ure ,zvečer pa ne zaspi pred 22 00 uro..Prej jo je pa že ob 20 00 ure zmanjkalo ... mamika25 lepo ,da si se ti tudi malo oglasila.Pri nam je bilo tako ,da je najprj kašico dobila ,nato mleko ..Pa tudi ni hotela piti takoj po kašicah,sem počakala pol ure ,potem pa je spila.Kdaj pa daješ ti kašice,točno na 4 ure ,ali kaj prej...Moja spije tam od 150 -250 odvisno ,zutraj več popoldan manj...Pa mi še jemo kar na 3 ure... Evo mi je uspelo napisati,grem dokončat kosilio,pa Ema se je zbudil ,dobi za kosilo korenček,ji spet ne bo dobro... Vzunaj lije ko iz škafa ,pa piha zelo ,pravo jesensko hladno vreme...Se še pišemo kaj..lp...
|
|
|
|