Tek v družbi še koga ... (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


Mala_Ajda -> Tek v družbi še koga ... (1.4.2010 14:52:03)

Evo, pred dvema letoma sem tudi jaz začela v klubu Polet. Letos pa grem na maraton [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].
če katero zanima kako poteka vadba, le pogum.
še link: http://www.klubpolet.si/index.php?option=com_content&task=view&id=1468




pety78 -> RE: Tek v družbi še koga ... (1.4.2010 15:04:32)

Za 30 EUR na mesec.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Naja31 -> RE: Tek v družbi še koga ... (1.4.2010 15:49:38)

Jaz vedno tečem sama.
Med tekom pa res ne rabiš družbe.




baguSka -> RE: Tek v družbi še koga ... (1.4.2010 15:52:27)


IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Jaz vedno tečem sama.
Med tekom pa res ne rabiš družbe.



tud tezko je najdt nekoga, ki drzi ves cas isti tempo...




Naja31 -> RE: Tek v družbi še koga ... (1.4.2010 18:12:24)

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka


IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Jaz vedno tečem sama.
Med tekom pa res ne rabiš družbe.



tud tezko je najdt nekoga, ki drzi ves cas isti tempo...


Pri meni je bolj problem, da potem s to osebo samo klepetam,pa mi zmanjka sape za tečt. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




SaaS -> RE: Tek v družbi še koga ... (1.4.2010 18:39:05)

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka


IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Jaz vedno tečem sama.
Med tekom pa res ne rabiš družbe.



tud tezko je najdt nekoga, ki drzi ves cas isti tempo...


Se strinjam z baguSko. Jaz sem veliko pretekla in tudi najraje tečem sama, ravno iz tega razloga, da držim svoj tempo... Pa tudi z Najo31 se strinjam, da je težko teči in čvekati zraven [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].




2violina -> RE: Tek v družbi še koga ... (2.4.2010 9:26:10)

Sama bi poizkusila že zaradi firbca, ter zato, da bi me nekdo, ki to resnično obvalada poučil o morebitnih napakah, mi izdelal plan vadbe  in spremljal moj napredek.
Drugače sama najraje tečem v spremstvu hčerke, se pa bolj malo pogovarjava, bolj vzpodbujava eno drugo.
Sicer pa nikoli ne tečem sama, saj z menoj teče naš   [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kuza.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].




Mala_Ajda -> RE: Tek v družbi še koga ... (2.4.2010 11:54:15)

Glede na link, ki sem ga pripela je razvidno, da sem mislila na vadbo pod vodstvom trenerja, ki ti popravi tehniko teka itd. Pa še kup predavanj spada v Poletov program, snemanje tehnike teka in popravki, da ne omenjam druženja itd. Če želiš nekaj več kot "drsanje" kilometrov, so takšne skupine tekačev z različnimi izkušnjami čisto OK.
Itak nisem hotela iritirat tistih, ki potrebujejo svoj mir med tekom, ker si tudi sama privoščim kaj takega. V skupini pa me mine klepetanje, ker diham [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...

Glede stroškov pa, že vsaka vodena aerobika ima svojo ceno. Preglejte si zasoljene cene vadb za malčke, zadnjič sem bila pretresena nad ceno plavalnega tečaja, 10 ur je znašalo 145 €.
Res je,da tečeš zunaj, imaš svojo opremo ampak res pa tudi je, da nekdo tebe uči in predlaga kako lažje in učinkovitejše tečeš. če seveda želiš več. 30 € je običajna cena mesečnega programa, ki ponavadi znese 16 ur druženja pod vodstvom trenerja. Ura ima torej ceno ene boljše kavice v naši prestolnici.




Sonchek83 -> RE: Tek v družbi še koga ... (19.4.2010 14:51:36)

Jaz pa lih razmišljam, no da se popravim, že 3 mesce razmišljam[sm=zmeden.gif], da bi se spravila tečt in nekak ne morem in ne morem, ker se mi sami ne lubi tečt, rabila bi nekoga za spodbudo, predvsem na začetku. Kar pa se tiče Poletove skupine za tek pa spodbujam take zadeve, ampak zaenkrat še ne bi šla v to. Ampak nikjer nobene žrtve, da bi se mi pridružila[sm=smiley13.gif] Partner n more, ker imava malo štručko in nekdo mora biti ob njej tak da se bom še kak mesec odločala in potem verjetno šla v boj...[sm=smiley1.gif]




2violina -> RE: Tek v družbi še koga ... (20.4.2010 6:29:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Sonchek83

da bi se spravila tečt in nekak ne morem in ne morem, ker se mi sami ne lubi tečt, rabila bi nekoga za spodbudo, predvsem na začetku.


Lahko ti dam moralno spodbudo, Tečem v mislih s teboj. In nič predolgo ne premišljuj, obuj tekaške copate in v boj. Ko boš ulaufana ti bo žal, da nisi prej pričela.




Stran: [1]