| 
	   
	    | 
		    
			  | KT ->  RE: hren  (14.4.2010 9:05:14) |  
			  | Nariban in primešan sladki stepeni smetani se odlično poda k dimljenemu lososu. Nariban in primešan kuhanemu rumenjaku in nato z zmesjo ponovno nadevamo polovičke kuhanih beljakov - odlično k raznim narezkom ali popolnoma samostojno kot predjed.
 
 Ali pa svinjski zrezki v hrenovi omaki:
 Zrezke na hitro popečeno z obeh strani.
 
 Prestavimo jih na krožnik in na isti maščobi zarumenimo žličko moke, kateri smo dodali strt česen in zalijemo z vodo (lahko tudi juho). Zrezke postavimo v omako, posolimo in dušimo do mehkega. Tik pred koncem dodamo hren (iz kozarčka) in rahlo popopramo.
 
 Zraven ponudimo pražen krompir ali pire, lahko tudi krokete in solato.
 
 |   
	          | 
 |  |  |