Ebay.uk? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

naja17 -> Ebay.uk? (16.4.2010 13:24:49)

Torej, vem, da vas je ogromno, ki naročujete preko ebay-a, pa bi prosila malo za mnenja. V večini naročujete preko ebay.de, kaj pa iz UK? Namreč samo tam sem našla točno to kar želim, coffee table [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], ampak kao ne dostavljajo izven UK. Ali delajo kaj izjem? Sej sem tja tud pisala, pa čakam na odgovor. A mislte, da bi blo ful velik, če najprej dostavijo kolegici v Londonu, pol pa ona pošlje še k men? Mam možnost pošiljke v Avstrijo, sem zasledila, da rija si tko naročuje?

moci -> RE: Ebay.uk? (16.4.2010 14:02:49)

jaz skoraj vedno v angliji naročam, ker je cenejša poštnina.
če pošilja v slovenijo je odvisno od prodajalca. vprašaj.

pomar*ANČA* -> RE: Ebay.uk? (16.4.2010 14:46:31)

jaz tudi vedno naročujem iz uk, včaih grem za primerjavo gledat na de, ampak me je do zdaj uk prišel ceneje.

meni še ni uspelo nikogar prepričati, ponavadi dobim odgovor da naj grem na njihovo spletno stran da imajo tudi spletno prodajo in da naj se tam registriram za nakup. enkrat sem to storila in je bila cena istega predmeta 2x višja kot jo je imel ta prodajalec na ebayu. enkrat mi je pa eden odpisal, da ko prodajalec da neko blago na ebay določi v katero državo bo pošiljal, kasneje ne more spremeniti.

Stran: [1]