brunarica (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


MID -> brunarica (27.4.2010 22:59:50)

Pozdravljeni!

S pomladjo se je končno začelo pri nas premikati gradnja dolgo željene brunarice mojega moža.Velika bo zgolj 30 m2,a dovolj,za potešit želje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Rada bi zadevo izpeljala lično in funkcionano.Idejna zasnova je že narejena,vendar meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ne da mira in kar drezam v detajlčke.Nekaj sem probala po netu pogledat a ne najdem nič pametnega.Ima mogoče kdo od vas kaj izkušenj oziroma kakšno spletno stran,kjer bi lahko dobila še kakšno idejo več.Stil bi naj bil bolj kako naj se izrazim-planinski[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image],vse v lesu.
Hvala že v naprej.




puppa -> RE: brunarica (27.4.2010 23:28:05)

Poskusi na www.honka.de




MID -> RE: brunarica (27.4.2010 23:39:02)

 puppa zlata si!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]
Imaš mogoče še kakšno stran,kjer so objavljene slike notranje ureditve!
Vem,mogoče preveč kompliciram,a bi si tako rada dala duška,ker je to moja naloga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].





MID -> RE: brunarica (27.4.2010 23:42:49)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] še to...stran sem samo na hitro preletela,mogoče je že kaj objavljeno tu gor,je pa meni nemški jezik nepoznan,tako,da se bom mogla potrudit malo bolj klikat.




grezilo -> RE: brunarica (2.5.2010 9:42:25)

Nekaj se najde tudi na strani od Smreka d.o.o, Ciproš; Glin Nazarje; Kent; Podobnih izdelovalcev brunaric je v Slo kar nekaj. Moraš pa vedeti, kakšno sestavo stene želiš imeti, saj je od nje odvisna cena same hiške.Tudi za kaj, kdaj in koliko časa jo boš uporabljala.

LP




Stran: [1]