Tricikel (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


lana78 -> Tricikel (5.5.2010 8:48:33)

Odločili smo se, da našemu dvoletniku kupimo tricikel. V uč mi je padel tricikel s spletne strani http://www.igrarija.com/vozila/tricikli.html. A ga mogoče katera ima. Zanima me tudi ali ga lahko jaz vodim, ali ga mora sam usmerjat.

Če pa imate še kakšen predlog za dober tricikel se priporočam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

lp,

Lana




nestea -> RE: Tricikel (5.5.2010 9:52:57)

Ne vem, kateri tricikel misliš, ker se odpre stran najbolj prodajanih artiklov. Mi imamo doma poganjalec Kettler - od 2 let naprej  in smo ZELO zadovoljni, res je kvaliteten in vzdržljiv.




lana78 -> RE: Tricikel (5.5.2010 10:03:35)

Se pšravičujem. Pravi link je http://www.igrarija.com/vozila/tricikli.html, tricikel pa
Tricikel Kettler Toptrike Air Fly aliTricikel Kettler Happytrike Air
Zanima pa me ali je moteče, ker ga jaz ne bom mogla usmerjat s potisno palico. Usmerjat ga namreč mora otrok sam. Res pa je, da se volan lahko zablokira.

Pa še: Ali je problem, če otrok še ne dosega 90 cm? Tricikel je namreč deklariran za 90 cm in več.

Hvala!!




ninicananica -> RE: Tricikel (5.5.2010 10:14:07)

Mi sicer nimamo Kettlerjevega tricikla (imamo Smoby) in imamo tako potisno palico, s katero ne moreš usmerjati kolesa. Pa ni prav nič moteče. Pač kolo malo dvignem in zavijem. Ko je bila hčerka stara 1 leto, smo krmilo zablokirali, sedaj pri dveh pa počasi že sama zavija.




koala -> RE: Tricikel (5.5.2010 10:16:19)

Glede usmerjanja, moj sine ima tricikel ki ga lahkoumerjaš z potisno palico pa je tako, da ko se on odloči da bo kam zavil bo zavil, ne glede če jaz to želim ali ne, tako da....
Jaz ga enostavno privzdigne (sprednje kolo) pa je.
Glede deklaracije, če je deklariran za 90 cm in več potem se zna zgoditi da nebo dosegel pedal.




Stran: [1]