Anonimen -> RE: Z-majčki 2009 - 1. del (18.7.2010 20:59:26)
|
Al imaš kake ribje čevape [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] maja,... tudi jaz upam, da je z Z bolje. pa Leela se je danes oglasila,... meni se to zdi kar dober znak. pri nas ima U. pikice po trebuščku. se mi zdi, da se mu pojavijo od potenja. pa še včeraj zvečer smo preskočili kopanje, ker je bil v spečem stanju, ko smo prišli domov,... na koži pa so bili po vsej verjetnosti še ostanki sončne kreme. sta mi pa danes dvignila platformo! veliki v kopalnici stisnil vso pasto za zobe in bil zelooo nesrečen, ker se ni penila! dodal je malo vate, z njo pomešal po vodi in bil presrečen, ker je dobil željen učinek. mali ta čas pomakal roko v wc... bila sem prepričana, da so vrata v wc zaprta! samo minutko, dve sem si želela odpočiti... mojega seveda ta čas ni bilo. aj, sem bila huda... še U. je letel iz kopalnice, ko sem se jezila na velikega! na srečo je kaj kmalu prišel moj, ju popokal in odpeljal v Mostec. meni se je tista ura (ali sta bili dve, se ne spomnim) spanca tako zelo prilegla!!! pasalo.
|
|
|
|