šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 1. del (6.8.2010 13:34:55)
|
Jaz sem kar še bolj v "ohne worte" moodu, ko bom dobila račun za avto bom pa ali obnemela, al pa ne bom mogla utihnit še dva dni. Saj se je dan kar OK začel - sem bila v vrtcu na uvodnem sestanku z vzgojiteljico, je blo fajn, itak sem pa že stalni inventar tam. Potem sem pa opravila še tisoč in en opravek, medtem ko je bil dedi varuška. DOma pa pogruntam, da je toast, ki sem ga kupila in ima rok trajanja do 11.8. totalno popolnoma plesniv. Kok me je pogrelo. Ga bom šla zamenjat. Nekaj sem sparševala za eno parkirišče blizu službe, pa niso bili za to, da bi mi oddali, pa sem zdaj naumila ponudbo, pa jim bom šla popoldan še enkrat zatežit, mogoče jih pa omehčam, nikol se ne ve. Včeraj zvečer je moževa sodelavka/šefica pripeljala dve škatli igrač za punčke, ki jih je izločila iz asortimana svoje hčerke (jasno je hčerka medtem na morju) in zdaj se H. že cel dan ukvarja z enim vozičkom za punčke. Tok jo zanima, da ful stoji zraven in pomoje bo kar začela hodit, samo da ga bo lahko vozila gor pa dol po sobi. Tok je srčkana! Pišuka jo bom pogrešala v službi, ker ona je pa res tak otrok, da ti polepša dan, samo da jo pogledaš- se samo smeji in afne gunca. Zdaj pa rito previt in spat, ker danes ni še nič spala - je bil sprehod z dedijem preveč zanimiv, da bi dama lahko spala.
|
|
|
|