PapuaNG -> RE: Z-majčki 2009 - 1. del (15.7.2010 20:34:07)
|
čer, mulo je v postelji, spi še ne, ampak važno, da se (še) ne pritožuje. Je zdaj zgleda največji zaspanec v vrtcu in je spet najdlje spal. Pol je pa zvečer žur [sm=smiley29.gif] Sicer pa se mi zdi, da vsi govorijo samo še o tem, kako je vroče. Sploh ne moremo več o drugih stvareh govorit [sm=jezicek.gif] Sva šla prejle malo ven, da ga zgonim in je bilo bore malo ljudi zunaj, otrok sploh ne. Al so vsi nekam pobegnili na počitnice al se samo skrivajo, ne vem. Al sem samo jst tko čudna pa otroka ven peljem? Njega vročina očitno ne moti, ker veselo teka naokoli... So mi pa tile večeri postali že prav všeč. Ko sem bla še na porodniški, sem imela mulca dostikrat že itak cel dan in sem zvečer komaj čakala, da zaspi. Zdaj si pa vedno raje vzamem malo več časa za tele večerne rutine in se še malo poigram z malim, preden spije flašo pred spanjem. Sicer sem zdej isto crknjena, ampak nekje še najdem energijo. Zdej se mi pa spet neki mota ideja po glavi, da bi šla kopalnico spucat, ker je že grozna. Ampak po drugi strani je bil pa danes tako vroč dan, da pomoje ni priporočljivo karkoli delati [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|