IVF Maribor - kaj me čaka? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo



Sporočilo


ajceki -> IVF Maribor - kaj me čaka? (23.6.2010 21:00:23)

Zivjo, punce,
rada bi vas vprasala...10.5. letos, sva z mozem imela prvi pogovor za ivf v Mariboru, zdaj junija sem jaz opravila vse preizkave( odvzem krvi in uz). UZ je bil vredu. Augusta letos ima se moz spermiogram ( in se eno preizkavo)..
ali veste morda, kaj naju caka se potem? kdaj priblizno lahko cakam, da pricnem z hormonalno terapijo in naslednje z punkcijo?
Vem, da je pri vsakem paru drugace, ampak bi vam pa vseeno bila hvalzena za priblizne informacije.

Vsem vam drzim pesti, da boste srecne mamice[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] ..

lp,
Alenka




talika81 -> RE: IVF MARIBOR (24.6.2010 7:04:13)

ajceki, na forumu Upajmo skupaj imamo poseben podforum - Ambulanta MB, pri katerem lahko dobiš vse informacije, ki te zanimajo.

drugače bosta pa imela branje izvidov glede spermiograma in bo vse odvisno od tega rezultata. ker če je pri moškem slab rezultat, te dajo takoj na čakalno listo za IVF/ICSI.
Čakalne dobe so se v MB zelo skrajšale, tako da prideš dosti hitrej na vrsto kot npr. lansko leto.




ajceki -> RE: IVF MARIBOR (24.6.2010 19:02:30)

Najlepsa hvala za tak hiter odgovor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Seveda bom spremljala forum.:)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Bomo videli, kaj bodo povedali mozu, kar se tice mene: lanjsko leto sem imela 2 laparoskopiji, pri prvi so mi ugotovili zarastline po celi trebusni votlini, takoj po 3 mesecih pa sem imela se eno- veliko cisto na desnem jajcniku, in policisticni levi jajcnik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

okotobra sem zanosila, ampak decembra sva nasega dojencka izgubila- najprej so mislili, da sem imela molarno nosecnost, na sreco histoloski je pokazal, da molarne nosecnosti ni bilo.

Tako da naju je moj ginekolog napotil na ivf. Sem pa vesela, da je bil zdaj ta UZ v Mariboru v redu....no...

RES: UPAMO VSI SKUPAJ- IN TO SAMO NA TO NAJBOLJSE [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

Se enkrat, hvala,

lp, Alenka.




Stran: [1]