barve sten v stanovanju (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


*sweety* -> barve sten v stanovanju (22.7.2010 11:03:04)

potrebujem kakšen nasvet prosim.
dnevni prostor imamo tako urejen, da tudi spiva v njem, zdej bi ga pa prepleskala, pa ne vem kako. Do zdaj sem imela marelične stene, ki pa sem se jih ful naveličala. Problem pa nastane, ker imam različne barve pohištvo. Npr. omare in poličke in regale imam v barvi bukve+bele odtenke zraven. Sedežno imam bele barve. Veliko posteljo + tepih pa imam modre barve in nikakor ne pridem do prave kombinacije, da bo zgledalo dobro. Uporabila bi pa najmanj dve barve. Ima kdo kakšno idejo?




min@ -> RE: barve sten v stanovanju (22.7.2010 13:19:59)

Svetujem ti, da vse prepleskaš s snežno belo barvo ali mogoče s svetlo belo kavo, s tem boš dosegla svežino in prostornost prostora. Za dodatek pa ti predlagam, da samo eno steno prebarvaš z močno toplo barvo (npr. bolj prazno steno na kateri imaš samo poličke)
ali pa nanjo nalepiš fototapeto (kot sliko z motivom, lahko daš delat kakšno s svojim osebnim motivom ali pa kot tatoo varianta)
ali pa nalepiš dekorativno tapeto, ki so dandanes lahko zelo fine kot blago...

Nekaj ponudnikov fototapet in tatoo-jev:
http://www.fototapete.si/
http://www.tapetedecor.si/shop/index.php?main_page=index&cPath=13_20
http://www.prointerieri.com/fototapete/
http://www.fototapete.net/

dekorativne tapete:
http://www.tapete.si/
http://www.boem.si/






min@ -> RE: barve sten v stanovanju (22.7.2010 13:51:08)

Aja ... če imaš še kakšno vprašanje, sem ti na voljo. ;)




greenoasis -> RE: barve sten v stanovanju (11.8.2010 17:52:37)

Tukaj se tudi najde kaj:


http://montazne-hise-on.net/barve-sten.html
http://montazne-hise-on.net/stenske-nalepke.html




AnzeK -> RE: barve sten v stanovanju (30.8.2010 13:06:09)

Oj,

midva sva si stene malce popestrila z dekorativnimi tehnikami: http://www.soncne-barve.si/slo/gradbeni-premazi/notranji-dekorativni-premazi/notranje-barve-dekorativne-tehnike - izpadlo je super + nudijo dobro zaščito ste (se jih lahko čisti). Tapete so tudi OK, še posebej ker imaš lahko 100 in en izgled, ampak je problem, ko jih odstraniš - te čaka veliko dela (brušenje, kitanje ...), da stene ponovno spraviš v normalno stanje.

Lp




Freya88 -> RE: barve sten v stanovanju (31.8.2010 18:26:14)

Pozdravljena!:)

Zdaj ce imata kombinacijo z modro... bi vama priporocala tudi stene v tej kombinaciji!:) Midva imava recimo spalnico v barvi bukve... stene pa imava kombinacijo svetlo modre in temno modre... ena stena svetla, druga modra...¨! je pa meni osebno zelo zelo vsec tista tehnika imenovana pranje barve! Saj bi pripela slikco... pa je se nikol nisem in nevem kako...!:) Zgleda pa ta tehnika kot marmor... izredno lepo zgleda, vsaj meni... je pa problem, ker je znajo delati ponavadi samo ljudje ki se s tem prav ukvarjajo...! Je pa meni osebno morda barva kot taka super za v dnevno in spalnico, ker pomirja...!

Pa veliko veselja pri izbiranju barve...!:) LP:)




Stran: [1]