Prenova spletnih dnevnikov (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> O portalu



Sporočilo


Jerneja_ -> Prenova spletnih dnevnikov (2.8.2010 7:36:42)

Ste se že kdaj vprašali, kaj bi pridobili, če boste pisali spletni dnevnik?

Ob pisanju spletnega dnevnika spoznavaš nove ljudi, prav tako pa tudi oni spoznavajo tebe. Tako kmalu vidimo koga zanimajo iste stvari in s kom imamo podobne poglede na svet.

Vse je samo po sebi osebno in hkrati tudi dinamično socialno. V hrupnem in hitrem svetu je to način, kako komunicirati v katerem koli prostoru, kjer smo povezani na svetovni splet.

V spletnem dnevniku pišemo naše sanje, poslovne načrte, si postavljamo vprašanja, razmišljamo, razčiščujemo misli ter poglede.



Kaj vse smo na RingaRaji spremenili za prijaznejšo uporabo spletnega dnevnika?

Ringarajin razvojni tim se trudi, da bi bil portal uporabniku čimbolj uporaben ter prijazen. S tem namenom se je delno spremenila tudi Moja Ringaraja, kar se že vidi, če nanjo kliknete in poiščete gumbek "Dnevniki", ki omogoča neposredno dodajanje novega zapisa, branje dnevnikov,...

Novost v Dnevnikih je tudi dodajanje slike, ki najbolj predstavlja vaš dnevnik in tudi vas osebno. Če ste se včasih spraševali kako se doda Youtube video v dnevnik, nastavi zasebnost dnevnika, spremlja statistiko dnevnikov,... Do tega lahko pridete tudi tako, da med branjem svojega dnevnika z desne strani izberete "Namigi", ali pa kliknete na to povezavo.

Na enem mestu lahko najdete tudi vse zapise uporabnic ter uporabnikov spletnega portala RingaRaja.net in sicer tako, da kliknite v desnem "spreminjajočem" meniju pod zadnjimi dnevniki ter izberite »Vsi zapisi« ali pa preprosto kliknite tukaj.



Katere dnevnike priporočamo?

Za zanimivo branje vam priporočamo naslednje dnevnike:
  • Eko Vila, ki vas seznanja z aktualnimi stvarmi z eko področja,
  • Matjaz_RR, ki vas seznanja z novostmi Ringarajinega razvojnega tima,
  • Jaka_RR ter guppy, ki vas seznanjata z modrimi mislimi ter besedami iz vsakdanjega življenja.




Stran: [1]