pesjanarka -> RE: Novemberke 2010 II. del (16.10.2010 14:16:17)
|
Novembrska čestitke!! Na kateri strani imamo že objavljeno cifro za sporočanje? Sem brskala, pa ne najdem ... November2010, koliko pa imaš ti dioptrije? majabar ful si mi gušte naredila z bananinim krihom. Zaupaš recept? Pa ful luštkana slikica. Meni vsi pravijo, da imam majhen trebušček, sam po mojem imaš ti še manjšega [sm=smiley1.gif] Voziček včeraj sva ga šla iskat v baby spa in ko sva ga pripeljala domov, sem bila totalno šokirana nad tem, koliko je velik [sm=zmeden.gif]. Zimska košara zgleda kot avto dom [sm=smiley36.gif]. Bom morala še naštudirat logistiko uporabe. Sva v 3. štuku brez dvigala. Upam, da bom ogrodje lahko puščala spodaj na hodniku in da se ne bo našel kak sosed, ki ga bo to strašno motilo. Potem pa ne vem kako bo, ko bom hodila na in iz sprehodov? parkiram voz na hodniku, vzamem pupiko ven, jo nesem gor, dam na varno v posteljico in grem še enkrat dol po zimsk košaro? [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] (Ne)spanje zgleda, da nas je danes ponoči vse dajalo, jaz sem od 3h pa do 5h brala knjigo. Sedaj sem pa kot pošpricana muha ... bakterije v urinu Zaradi rahlih, dlje trajajočih bolečin v križu sem šla v četrtek k G in pregled vode je pokazal, da v mojem urinu kar mrgoli bakterij [sm=smiley13.gif]. Dala mi je Canesten, ki naj ga jemljem 3 dni, v torek moram pa zopet dat vodo, da bodo naredili temeljitejši pregled, ali gre 'samo' za nožnično vnetje al za kak uroinfekt. Če je slednje dobim baje antibiotike. Mi je pa zabičala, da moram nemudoma v porodnišnico, če začne boleti bolj, ali če dobim temperaturo (ne nujno visoko). In sedaj sem vsa napsihirana [sm=smiley13.gif]. Lepo bodie
|
|
|
|