Nenya -> RE: Novemberke 2010 II. del (4.11.2010 8:37:42)
|
Pajac mišljeno je d pač razpreš veliki sramni ustnici in noter nežno obrišeš, mali sramni ustnici ki sta pri odraslih ločeni od tavelikih sta pri dojenčicah ponavadi kar nekako nalepljeni na notranjo stran tavelikih, tega pa ne smeš vleči narazen. sej pol ko ene parkrat poskusiš ti je kmal jasno. [sm=smiley36.gif] Evo,jaz sem po zajtrku - choccochino in toast, že razmišljam o kosilu, včeraj sva jedla taščin segedin. Noč je bila čas pogostih obiskov wc-ja, bo treba eno siesto preden pride horda nazaj domov iz vrtca[sm=jezicek.gif] Sem se že 'veselila' včeraj ko sem imela 3x na 20 minut nekaj popadkom podobnega pa se je potem vse umirilo [sm=zmeden.gif]. tiste ki imate 3+ letnike dve vprašanji mate za ponoči še plenico in ali ste mele kakšne težave z nočnimi morami? Najina tadruga se ta teden večkrat ponoči začne kar jokati in nič ne pomaga če jo dvignemo k sebi, tolažimo, božamo, zbudimo, kar joks in nekaj blodi, brca okrog sebe, nobene razlike ni ali sva zraven nje ali ne, pol se pa kar umiri - mogoče vseen čuti da se bo nekaj spremenilo. Danes je ponoči kar primaširala k nama v posteljo, pol je pa mirno spala do jutra res pa je da ne vem koliko je bila ura ko je prišla, še napol v spanju sem jidala blazino, da me ni zrivali z moje in smo vsi spali naprej[sm=smiley36.gif] Nestpno čakam novice o novih [sm=duda.gif] Dajmo novemberke
|
|
|
|