naša beba -> RE: Novemberke 2010 II. del (7.10.2010 21:52:08)
|
Evo mene spet... samo res, par urc stran od računalnika pa je skor tolko branja ko pa pred kakim mesecem cel vikend!!! Za pranje sem zaenkrat porešaltala na Persil Sensitive, prej sem prala z Arielom... Mehčalec pa sem opustila, razen če perem samo njegove stvari... kis kot sem se tu na RR naučila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] MalaNeli... sestra mi je rekla da je tam nekje 25 evrov... sam mi je mal čudno, ker tu na forumu se je o drugačnih cenah pisalo.. ni važno, sam da vem na približno... OMG, a res se že počasi bliža naš čas rojevanja... js bi tud še malo počakala, bi rada, da je mala dobro razvita... Če bo pa recimo teden dni pred rokom pa mislim, da ne bi smelo bit problema... Britje... js si še kr sama pred ogledalom in z dodatnim v roki pojem: Bom grmovje posekal, travice požel, bom naredu stezice tam k so včasih bile... [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sem pa rekla, da nazadnje grem pa tud js na brazilsko ... in eno fajn pedikuro... za razvajanje... Reseme... res si si naložila opravkov za prvi dan porodniške... ampak kr daj, dokler si še lahko konkretno aktivna Midva sva dan z [sm=love.gif] šla kupit še eno omaro za bejbijevo sobico in pa podlogo za previjalno mizo... Sva pa oba trda prišla domov, ker je tud on na bolniški Včeraj sem bila pa nabavna za kozmetiko in lekarno... full gre keša... pa sem gledala in pozabila, katere VIR vložke si moram že kupit, ker nisem nič s krilci vidla... al pa sem poleg tega da sem pozabljiva še slepa... [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Modrc sem pa full fajni dobla v Pikapolonici.. končno eden, ki je dovolj majhen za moje joškice, ker A košaric pa nikjer ne najdem, razen, če bi prek neta naročila...
|
|
|
|