obnova polken (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja



Sporočilo


morje10 -> obnova polken (24.8.2010 19:33:24)

Obnavljamo polkne in mož daje dol nekaj plasti temno rjave barve in je prvo zbrusil, toda doooolgo traja, zato iščemo hitrejšo rešitev. Na netu sem našla tole http://www.zdravahisa.si/odstranjevalec-barv-in-lakov-na-vodni-osnovi-p-985.html
in me zanima, če ima kdo izkušnje. Dobrodošli so seveda vsi nasveti.
Hvala za pomoč.




Poka -> RE: obnova polken (24.8.2010 21:14:08)

Predlagam ti, da kupiš nova polkna in naj bodo iz aluminija, ker vse ostale materiale morska sol razžira. Tako ti nebo treba nikoli več o tem razmišljat. 




thaiss -> RE: obnova polken (24.8.2010 21:47:45)

nam so danes montirali aluminijasta polkna in so super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Ni šans da bi imela ponovno lesena, pa vsako leto jih je potreba pobrusit, prebarvat...




morje10 -> RE: obnova polken (25.8.2010 15:11:04)

nam so danes montirali aluminijasta polkna in so super[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]


OK, res je, toda v Splitu sem jih videla pri moževih sorodnikih in so mi rekli, da ratajo zelo vroča, ko bije sonce, da lahko na njih pečeš jajca.
In če ni skrivnost, koliko stanejo za 1 okno in pri kom si jih kupila. Lahko mi pišeš na zs.




Poka -> RE: obnova polken (25.8.2010 19:40:07)

Katera firma vam je pa delala? Mene tudi zanima cena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] konkurence... Čeprav draga so v vsakem primeru, ne vem koliko sicer pridejo PVC in lesena, amapk primorci ful sprašujejo po tem ravno iz tega razloga, ker so drugi materiali neprimerni za tisto podnebje. Smo prav zaradi tega nekoga zaposlili, ki jih zna delat, ker jih skoraj nobena firma ne nudi.




thaiss -> RE: obnova polken (26.8.2010 9:12:30)

OK, res je, toda v Splitu sem jih videla pri moževih sorodnikih in so mi rekli, da ratajo zelo vroča, ko bije sonce, da lahko na njih pečeš jajca.
In če ni skrivnost, koliko stanejo za 1 okno in pri kom si jih kupila. Lahko mi pišeš na zs.

mi tam v ulici nekega hudega sonca nimamo, pa še bele barve so polkna, tako da jajčk sigurno ne bomo pekli[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

cena se meni ni zdela prehuda, alu gibljiva polkna dvodelna dimenzije 1040x1145 mm cca 280€


Smo prav zaradi tega nekoga zaposlili, ki jih zna delat, ker jih skoraj nobena firma ne nudi.

če ni skrivnost, kakšna bila cena pri tebi??

lp




Poka -> RE: obnova polken (26.8.2010 14:44:50)

Ugodno... Mi imamo tu nekje. To je verjetno kaka manjša firma, ampak nič hudega, ker mi smo tudi - kar ne pomeni, da niso kvalitetna. Verjetno se še bolj potrudijo. Tistih ene par večjih ima še ene 200 eur dražja. Mi lahko pošlješ ime firme na ZS? Da si malo pogledam. 




thaiss -> RE: obnova polken (26.8.2010 15:39:38)

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

To je verjetno kaka manjša firma, ampak nič hudega, ker mi smo tudi - kar ne pomeni, da niso kvalitetna. Verjetno se še bolj potrudijo. Tistih ene par večjih ima še ene 200 eur dražja.

ni lih manjša firma, med večjimi




Poka -> RE: obnova polken (26.8.2010 16:15:55)

Potem so ena svetla izjema med temi glede cene, sam ni mi jasno, katera firma bi to potem lahko bila, ker vem za ostale, kake cene imajo. Če ni skrivnost, bi te prosila za podatke na ZS.




Stran: [1]