|
petrazg -> RE: Z-majčki 2009 - 2.del (14.10.2010 23:12:26)
|
Evo, še en dan je za nami... veliko lažji in lepši [sm=smiley1.gif] Sta bila danes za spremembo popoldan zelo pridna, no razen vmesnih kaskaderskih mojstrovin mladiča. Viola... čist odvisno kakšna je, kombinacija itd... Ima naš A tudi roza kratko majčko, pa se nič ne razburja. So mi pa bolj svetle barve všeč... Za zimo imamo kar nekaj, sta nama ena kolega full stvari prinesla, je še večina prevelika, ampak nekaj mu je pa že prav. Bošček L pa itak večino stvari dobi od A. Je pa res, da kupimo malo boljše stvari in če se da na razprodajah. Tanja, po moje komot počakaš do decembra, ko se začnejo prvi popusti. Je pa v soboto BTC-jada in bo večino stvari znižanih, če se ti da it pogledat... najmanj 10% vse... Je pa naš oči danes pokazal, da nima pojma kakšne številke mi nosimo [sm=smiley36.gif] gredo jutri v macey in je malo povprašal, kakšne št. imamo... me je kar malo šokiral, ko je rekel... ti imaš pa xl, a ne[sm=smiley36.gif][sm=smiley19.gif][sm=jezicek.gif], sej ne vem kaj naj si mislim... Koalčka... a si ti tudi samohranilka? Ma se moramo kaj videt, če ne prej ko Justa dobiš. Imam še eno polno vrečko zate [sm=smiley1.gif] Tubby... pa kaj če ne pije mleka, saj je skutice in podobno. Mu pač trenutno ne paše. Mu bo že... Majana... kaj pa jaz... [sm=smiley19.gif] Jaz bi tudi...
|
|
|
|