|
šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 2.del (2.10.2010 19:28:49)
|
Sem bla od 11-ih do 18-ih zdoma. Najprej me je prvorojenec vrgel na finto, češ da je v šoli dobil neko vstopnico za gledat dihurčke. No, in smo šli (jaz in otroci) na biotehniško fakulteto - 90% je bilo kač [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] in podobne nagravžne golazni, v enem kotu so se pa štirje dihurčki šetali. Se bom drugič bolje pozanimala preden kam grem. SO imeli tam eno štiri metersko kačo okrog vratu, pa eno 12 metersko in veselo razlagali, da lahko pojem majhnega otroka. Normalen obrok je pa 7 zajcev. Potem smo šli k moji mami na kosilo. Kasneje se nam je pridružil še gospod mož in smo šli še enkrat parcelo gledat. Smo še mojo mami in očima s seboj vzeli. Mami je všeč moj očim je pa en hecen tič - najprej sploh ni hotel kometirat pol pa izjavi, da on ne bi šel iz mesta, pa da je parcela majhna.... - ma ne me hecat, če bi jaz tam živela, kjer ona dva živita, do smrti ne grem nikamor. Samo za to jaz nikoli v življenju ne bom imela dovolj denarja. Itak da je ta parcela hud, hud kompromis in da so želje popolnoma drugačne, samo that`s life. Skratka, zdaj bomo počakali do 18.10. ko je parcelacija, da vidimo točno kje naj bi bila parcela in kako velika, potem pa začnemo konkretne izračune delat. Potem smo šli pa še vsi skupaj v Merkur po barvo, da pobarvamo našo novo sobico - bo svetlo rumena, gor bom pa naštempljala obrobo iz modrih školjk oz. polžkov (ča mi bo ratalo seveda) Že od zjutraj mi paše eno pecivo z jabolki in skuto! Ga bom pomoje spekla, samo problem je, da umažeš ene 6 posod in je ful dolgotrajna priprava, samo dobro je pa fuuuuuuuuuuul.
|
|
|
|