Mihelinka -> RE: Junijke 2011 (28.2.2011 20:22:21)
|
karmen7 super za dedija[sm=bravo.gif]. Pa za bolniško tud, menda se ja ne boš zdaj po nepotrebnem naprezala! fluf pri nama je enako oziroma eni dajo kar denar, eni pa rečejo: a imaš to? nimaš? ok jaz ti kupim, izberi si in gremo skupaj kupit [sm=smiley36.gif]. Itak, da mi denar ne smrdi tej pa izbiram [sm=smiley36.gif]! bloby tudi tebi super za dedija[sm=bravo.gif]! Pa tud glede poroke maš prav verjetno bom zelo "opazna" [sm=jezicek.gif]. brcike so tudi meni zakon, vse močnejše, včasih me kr zaboli ko v mehur ali kam drugam bolj znotraj rukne [sm=zmeden.gif], ampak je fajn. Ima hruška prav, prej smo jamrale, da ne čutimo, zdaj pa bodimo srečne, da fejst čutimo [sm=smiley2.gif]. ajč sem prav to sem razmišljala, da bi imela kake lepe 3/4 pajkice s čipko na spodnjem robu, pa balerinke pa kako oblekico. Imam eno fuuuuulll lepo, ki mi je bila doslej prevelika, sploh okol prsi in upam, da mi bo takrat še prav [sm=smiley36.gif] Tako, menda sem obdelala vse čveke od zadnjega posta [sm=smiley1.gif]. Moj dragi je oddal diplomo v prvo branje in zdaj ga imam končno zase en teden dokler ne dobi nazaj popravke tako da šibam v crkljanje!!! woohoo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|