Mihelinka -> RE: Junijke 2011 (15.1.2011 22:18:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka Pozdravljene, preden zapaničarim in letim k ginekologu, bom tule vprašala, ker vidim, da je katera že omenila ta problem. danes zjutraj sem opazila, da mi je levo od popka po celi višini (pod popkom in nadpopkom) otrdel trebuh. Prav čutila sem kako otrdeva, čez kako uro pa je popustilo in je, mislim da, vse ok. Čutila sem brce, zato sem mislila, da pač nem paničarla. A naj grem na pregled (naslednjega imam šele 2.2.)? Kaj sploh to pomeni? A moram na kaj pazit? Zakaj do tega pride? jaz bi si najprej šla iskat magnezijeve tablete (magnesol).. otrdevanje je ful pogost pojav.. še bolj čudno bo, ko boš po orgazmu videla svoj trebuh, ker pride pri orgazmu do krčenja maternice je isto kot krč in ti cel trebuh v predelu kolikor je velika maternica otrdi. http://www.ringaraja.net/forum/m_1501882/mpage_1/key_/tm.htm#1501882 Otrdevanja po orgazmu zaenkrat nisem opazila (ampak fajn da si me opozorila), je pa res, da je bil za mano mal bolj "pester večer", danes zjutraj pa se mi je to prvič zgodilo...kakorkoli, sem pomirjena, grem pa kr v ponedeljek po magnesol.
|
|
|
|