lana_22 -> RE: Junijke 2011 (3.2.2011 16:10:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123 Mihelinka! Meni so rekli, da se dela glukozni test po 24.tednu nosečnosti, nč prej.. Najbrž te bodo takrat dali testirat. Je pa znak za nosečniško sladkorno povečana količina plodovnice, tako da si tega ne želet [sm=smiley1.gif] Ej, ene se zredijo fuuul, druge nič, dokler se dojenček normalno razvija in ti nimaš kakšnih drugih resnejših težav, ne bi smele tudi kg bit tak problem. Ja to je res, da nimam nobenih drugih težav razen glavobolov in zgage. Nič me ne boli (ne križ, ne noge...), ne otekam v gležnjih (še in upam da ne bom), vse drugo je ok. Edin trebuh ko balon. No danes ob 17h mam UZ, bomo videli :) Jaz sem imela v prvi nosečnosti povišan sladkor in sem ga uravnavala z dieto. Zdaj pa sem g težila, da meje dal na kontrolo pred 24 tednom in je bil izvid negativen. Torej bomo vajo ponovili čez štiri tedne. Sem bila prepričana, da ga že imam. No, seveda je možno, da ga zdaj ne bom imela. Me je pa v prvi nosečnosti dal na test, ker je imal večji trebušček. Indici za NS so različni. Mihelinka imam pa tud jaz že kar konkreten trebuh in to že kar nekaj časa, nisem mogla dolgo skrivati nsoečnosti. se pa zdaj umirja.
|
|
|
|