MIHAILO -> RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del (8.11.2010 14:57:47)
|
Ojla punce moje...Jaz sem sla danes na sklerozacijo hem.ampak se je zdr.odlocila da mi ne bi tega delala zdaj,ker lahko pride do tromboze v nogah in za maternico ne bi blo vredu...tko da smo se zmenle da ko bom rodila in ce hemeroidi pridejo ven kot pri prvem porodu in bodo se prisotni naj recem da naj njo poklicejo in mi takrat to naredi...debelo crevo bo takrat prazno,tko da mi se ni treba lakote prenasat kot sem jo vceraj[sm=smiley13.gif]ampak zato pa danes ze lahko jem[sm=smiley1.gif]...Mene je prej tako spikalo doll...v sredo imam gin.,komaj cakam ,da mu povem za to spikanje...V stanovanju je se en vikend dela potem pa selitev(laminat v hodniku in kuhinji bo mojster postavil,vrata notranja in vrata na tus kabini)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] URSA upam,da se ziga zmuzne in da ne bo bolanckan...ce mas materino dusico ga kr mazi,nam to full pomaga pa fiz.pa aspirator... KOLUMBO[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]en kup moci...mene je tudi vcasih mal strah kako bom zmogla... BIRDY naj zgaga hitro mine PIKICA upam,da se hitro spet navadite na vrtec CEBEL vidim,da si ze sla frizerju...jaz bi se na tvojem mestu ostrigla tko da bi blo mal stopnicasto dolzino pa ne bi tako fejst krajsala...imam rada dollge lase...pa slikico prilimaj... SJJM kako gre uspavanje???Tudi mi imamo obcasno taksne problemcke in se na koncu tko izkaze kot da takrat ni bil zaspan in potem cez pol ure,uro zaspi brez besed[sm=zmeden.gif]samo vcasih je ta ura pozna in ne popuscam,ker vem da je zaspan in malo joce in nato zaspi,samo jaz morem bit bolj vztrajna kot je on in mi potem uspe,ker se seveda zmatra... AJVY kako ste?Princeski?? KATJUSA pocivaj kolikor se da...kdaj gres na pregled?koliko casa traja okrevanje???A se je Florjan navadil spati na novi postelji-mislim ker je visoko gor?[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|