womanpolice -> RE: november/december 2010 - IVF/ICSI (29.11.2010 19:41:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom WP - evo mi smo vredu, sem pa zdaj v postopku ja za zamrznjenča in sicer s tabletkami Estofem, ker prejšnji mesec nisem imela O in so mi postopek prekinili, zdaj pa smo spet v njem[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img] , jutri imam spet UZ na deseti dan po M. in bomo videli kaj bodo povedali, upam na najboljše, in da izpeljemo ta postopek do konca, in pa da nam potem tudi končno uspe in pridemo tokrat do konca. Ti pa čisto verjamem da te je še vedno vseeno strah, tudi mene je bilo vedno in me bo tudi sedaj še bolj in ti po pravici povem da se kar bojim vsega tega. Sem pa res vesela zate da vama je v MB uspelo, čuvaj se mi še naprej jst tud srčno upam, da bi VAMA končno uspelo in da bi bilo res vse v najlepšem redu. Ne veš kako sem vesela, ko vidim, ko končno uspe kakšni od nas starih bork (seveda si za vsako vesel - za stare borke pa še posebej). Tako sem bila vesela tud za Mismis, Roži_. Zdaj pa si na vrsti ti, Pikovit, Tassi, Loremi, Mateja_G., itd. Res ti želim, da tale postopek z zamrznjenčkom uspe! Takrat sem ti potem poslala sms in te klicala - ko sva bili dogovorjeni, vendar nisi nič odgovorila... Upam, da se enkrat vidimo v živo in kakšno rečemo ob kavici.
|
|
|
|