Meceno -> kaj proti strijam? (4.8.2005 11:55:04)
|
No, jaz sem ena tistih ki se nisem preveč zredila, ampak sem trebušček nosila čisto spredaj oz bi lahko skoraj Leviske št. 26 nosila,... saj sem ga tudi visoko in na špic :(( :((predvsem zato, ker sem se mazala non stop, zapravila denar, nič pa ni pomagalo . Sedaj po porodu je pa to tako grdo videti, saj imam povešen trebušček oz odvečno kožo,...bogi popek še kar na špic ven visi :)-,...ampak danes je mnogo bolje kar se kože tiče ,...STRIJE pa BOG POMAGAJ !!! Saj pravim,... koža se že spravlja v red ( 5.8. bo en mesec po porodu ) in danes je že skoraj tako kot sem bila :nosecka: v 19.tednu . Drage punce,... mažite se! ,... Saj mogoče je meni tudi po svoje pomagalo ( kaj pa vem no :zmeden: , če bi bilo lahko slapše !) Katera znamka ??? NI VAŽNO, RES JE VSE ODISNO OD KOŽE Želim vam res iz srca,... :nosecka: brez strij,... saj če se sedaj pogledam v ogledalo se vidim totalno iznakaženo in upam da to ne bo vplivalo nap. pri moji samozavesti ali celo v intimnih trenutkih Je pa zato moja Tara vsaj zdrava in lepa :duda:, ki mi bo vsaj v pogum kot velik + Držite se Lp Meceno
|
|
|
|