splav s tabletkami (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav



Sporočilo


sončnica14 -> splav s tabletkami (23.11.2010 7:29:35)

Sem v 8. t., srček ne bije in moja G. je predlagala splav s tabletkami (ker ni potrebna narkoza), ki ga imam naročenega v petek v porodnišnici.

Tiste ki ste dale to skozi, kako je bilo? Ste imele splav še v času, ko ste bile v porodnišnici ali kasneje doma? Se je dobro sčistilo, ali je bila kasneje potrebna še abrazija?  So bili krči in bolečine hude?

Zanima me tudi, kako je s počitkom. Meni G. ni nič omenjala kakšne bolniške. V porodnišnici sem setro, ki mi je dala datum in uro za S. vprašala o tem in mi je dejala, da če bo splav v petek grem lahko v ponedeljek delat, če se bom dobro počutila. Kaj pa če se ne bom  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Ima katera  izkušnjo s tem? 




sara79 -> RE: splav s tabletkami (26.11.2010 18:22:24)

Zdaj je UPN že  za tabo in veš, da boli; vsaj mene je. Po UPN mi je  ginekologinja priporočala teden dni dopusta in izogibanje večjim naporom.  Malo pazi sama nase, ker vse skupaj ni kar neki... sploh psihično ne in je pred tabo obdobje, ko boš  morala sprejeti in se naučiti živeti s tem kar te je doletelo. En veliiiik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image].  




sončnica14 -> RE: splav s tabletkami (26.11.2010 19:29:01)

Hvala sara 79,

mah meni niso nič naročili, da moram kaj počivat. Ko sem vprašala, kako naprej so rekli da bolniške ni in grem v ponedeljek lahko delat. Upam, da bo Ok.  





Stran: [1]