| 
	   
	    | 
		    
			  | majakla ->  RE: Mariborčanke 16. del  (24.12.2010 15:43:56) |  
			  | 
 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 
 
 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ 
 
 
 IZVIRNO SPOROČILO: majakla 
 Liter Alpske sladke smetane
 300 g sladkorja
 600 g kokosove moke
 2 vanilijeva sladkorja
 kokosova moka za posip
 (mandlji, ...)
 
 Vse zmešamo, pustimo počivati v hladilniku cca. 15 min,
 naredimo poljubno velike kroglice, ki jih povaljamo v
 kokosovi moki.
 
 Pride pa fuuuuuuul kroglic. ;o)
 
 
 hvala majakla !
 
 Pa pozabila je napisat,da je masa po 15 minutah   v hladilniku ravno dovolj mehka,da živčnega fašeš preden kroglice narediš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image]
 Najbolj idealno je,da si maso narediš en dan prej...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image]
 
 
 
 Jaz sem včeraj naredila maso, vse polovično,
 ampak sem tokrat uporabila alpsko sladko
 smetano in je bila takoj super, brez hladilnika,
 danes v hladilniku pa ista ostala - super. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image]
 |   
	          | 
 |  |  |