infekcija v ustni votlini - amoksiklav 800 mg in zaldiar (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

Brinčika -> infekcija v ustni votlini - amoksiklav 800 mg in zaldiar (5.12.2010 20:34:31)

V ponedeljek so prijateljici izpulili zob po  zdravljenju - njen zobozdravnik. Klicala je da ima močne bolečine v torek in so jo naročili komaj za v četrtek, ko pa je prišla ji je rekel: "Pa kaj ti nisem dal zdravilo?!" Pozabil ji je dat antibiotik , vedel je zakaj pa je pozabil pač. V četrtek ji je  dal  klimicin- ni ji niti rekel  ko ji ga je izpulil  da ima infekcijo, v petek še slabše s hudimi stranskimi učinki , ponovno je šla včeraj v soboto  pa ji je dala druga  zobozdravnica amoksiklav 800 mg in zaldiar, še slabše ji je in iz dneva v dan jo še močnejše boli, pravi da ne zdrži več. A je imel kdo kake podobne težave? Kaj nam svetujete  kam naj gremo, da kaj rešimo?  Drugače je pa iz Sežane, saj vem sežansko zdravstvo- niti da ne komentiram, sama sem imela ne samo  enkrat slabe izkušnje... Kaj nam svetujete?? 

Felicita -> RE: infekcija v ustni votlini - amoksiklav 800 mg in zaldiar (5.12.2010 20:39:13)

sicer nimam izkušenj in se mi tvoja kolegica ful smili, ampak na prvo misel - stomatološka klinika (urgenca) v lj. Kšne druge ideje nimam...

Brinčika -> RE: infekcija v ustni votlini - amoksiklav 800 mg in zaldiar (5.12.2010 20:52:28)

Na katerem naslovu, ne najdem naslova- tel  na internetu,na hitro sem pogledala , a je v kliničnem?

Felicita -> RE: infekcija v ustni votlini - amoksiklav 800 mg in zaldiar (5.12.2010 20:55:43)

pomoje pokliči direktno na urgenco, pa te bojo tja prevezali; sicer je pa stomatološka na hrvatskem trgu 6, vem tudi da obstaja urgenca (oz. neka zadeva za nujne primere), ampak se mi sanja ne kje bi lahko staknila številko.

Stran: [1]