loremi -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (12.3.2011 8:16:34)
|
Dobro jutro" Mismis hvala za kavico! Njam! Danes pečem, hm, za kosilo pečenko, za sladico brownije. Gigi si lepo praznovala? Me ima kar malo firbec, s kakšnimi dobrotami si tokrat pogostila svoje goste. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Miklarom super, počivaj! Lana70 čestitke za dvojno srečo! IZVIRNO SPOROČILO: lana08 Loremi kakšne delavnice obiskuješ sedaj? Glede moža pa pogovor, pogovor... Nek aktiv žena v sosednji vasi in grem na te delavnice 1x tedensko, potem so pa izjeme, da je kdaj tudi kakšna prireditev v občini in je treba dodatni čas temu namenit in pa pripravit kaj. Je pa to prostovoljno sodelovanje. Potem pa spečemo kaj, ampak vglavnem vse v okviru izdelkov, ki so se že nekdaj delali na domačijah, seveda pa kdaj dodamo tudi kakšne modernejše izvedbe. Sonya ja sej lahko da je moj tud neroden in en zna pokazat, ampak pogovor z njim je pa misija nemogoče, to ne obstaja, sem že velikokrat poizkusila, pa je vsakič izpadlo, že samo ko sem začela s tem, da ga napadam, da zdej je pa vse on kriv, da kaj težim, v glavnem nobene tople besede, nikoli ne posluša, kaj mu govorim, ne izrazi svojih pogledov in želja, nič. Edino, kar je pri nejm vredno, je to, da je hiša tip top, pa je srečen. Vezo si pa on predstavlja samo po svojih željah in potrebah. In sem počasi postala preutrujena s tem, da se vedno trduim nekaj dosešt, pa potem namesto da bi dejansko kaj dosegla, padem spet dol. Hvala tebi in vsem puncam tu, sej se trudim kaj dosešt in spremenit, pa en sam tega ne more, morata sodelovat oba. Včer sem si privoščila spet en enourni sprehod s kužiko, je prav pasalo. Danes bom spekla tele brownije, tolko da spet nekaj packam. Mismis kužiko v šolo? Jap, sva se pogovarjala o tem, pa jo bom raje kot ne mogla vozit sama, ker moj nima interesa za to in mu je škoda časa in denarja. Samo če se odločim za to, se moram verjetno kar podvizat. Moja dieta gre naprej, prejšnji teden sem se malo pregrešila, ta teden sem bila pa bolj pridna. Jutri pa gremna grobka, mineva prvo leto. Nosečke uživajte v svojem čudovitem poslanstvu! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] Tanja uživajte v toplicah! Hermy kako je mala lepotička, je zdaj več prespanih uric? Vsem želim lep vikend!
|
|
|
|