Abra -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (17.3.2011 12:02:42)
|
O Hope, a greste po sestrico [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sporoči, da bomo navijali [sm=smiley1.gif] Sonya, vsake tok si sfehtaj kak teden bolniške. Mal pred nastopom porodniške je pa vseeno fajn it na off. Glede vrtca in varstva je težko karkoli reči, ker je zelo velika verjetnost, da vrtca sploh ne boš dobila .... mi smo ga šele v drugem letu. Če bi ga pa dobila se da najbrž tudi v vrtcu zmenit, da začne npr. že avgusta, ker je takrat manj otrok v vrtcu. Se da z ravnateljicami marsikaj zmenit. najbolje, da vprašaš v vrtec, kamor ga misliš vpisat. Zarči tvoja [sm=hudicek1.gif] pa zmer štrene meša, že boljš, da zamuja, ker bom v aprilu imela več časa za pestke [sm=smiley36.gif] Gimnastičarka je fajn, zdej je zdrava, je imela pa pred kratkim vnetje ušes in je bla prav boga. glede na to, da je bila prej 2 meseca zdrava, upamo, da smo za to sezono z boleznimi zaključili [sm=smiley1.gif] Srečica, dobro opravi pri atu, nam je eno navihano pupo naredil [sm=smiley1.gif] Mišmiš, ti bodo zdej še kar neki takih uz naredili, je kar fajn, da nisi tok v skrbeh. Dokler pa traja pregled, pa vem, kako nabija utrip .... dokler ne slišiš "uredu". Gimnastičarka je rada pozirala in imam še vedno njen profilček v glavi [sm=smiley1.gif] ko so mi jo po CR prinesli, sem [sm=love.gif] skoz govorla, da je taka kot na uz [sm=jezicek.gif] pri CR ti manjka en kader, pa nisi ziher al je tvoja al ne [sm=smiley36.gif] Po bratca al sestrico pa ne bomo šli. Jaz se tega ne grem več, če bi slučajno ratalo au naturel ok (še nisem oddala vse opreme naprej[sm=smiley36.gif]) za postopke pa nimam več volje. Če ne bi bla že uradna konzerva bi si pustila še kakšno leto, tko pa nim več smisla [sm=smiley36.gif] Sicer bi pa radi prej vsaj kakšno noč v kosu prespali ..... HB sem jo dobro natrenirala in ponoči zahteva samo [sm=love.gif], dveh pa ne bi mogu rihtat [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Za kile se pa ne sekiraj, pri dveh [sm=duda.gif][sm=duda.gif] bodo ziher letele dol, bolš da maš mal rezerve za hude cajte [sm=smiley36.gif] Gigi, jaaaa kavica [sm=smiley1.gif] gimnastičarka je pa še vedno bolj pr mejhnih in lahkih, ni po mami [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Lana, pravijo, da je vsaka nosečnost drugačna [sm=smiley36.gif] lakoto mora vsaka doživet [sm=smiley36.gif] Hedi helou, zdaj ste pa vi tut že 2 svečki pihnili, kajne? madona, sem nakladala, se vidi, da se mi ne da delat ........... čao
|
|
|
|